El Raid dels Ausetans, 2019. Adreçat a joves entre 13 i 17 anys.

Dimecres, 13 de febrer de 2019 a les 00:00
Inscripcions fins el 20 de març.

Tens entre 13 i 17 anys?

El Raid consisteix en un conjunt d'activitats que promouen diversos valors que es transmeten mitjançant un gran conjunt d'activitats: socials, esportives, d'aventura, culturals, d'oci... que es desenvolupen seguint un format de raid per puntuacions, com un torneig. Durant el torneig es van classificant els  equips, que passaran primer a la fase local i després a la final comarcal.

La participació al Raid és per equips d'entre 4 i 6 membres. No obstant, en cas que alguns joves no arribeu al mínim de 4, apunteu-vos igualment, doncs hi pot haver joves en la mateixa situació i es podrien formar nous equips.

Les inscripcions es poden fer a l'ajuntament de les Masies de Roda fins el dimecres 20 de març.
Els horaris són:

-Dilluns tot el dia de 9 a 20h.
-De dimarts a divendres de 9 a 14h.

Cal portar l'autorització signada i fer el pagament de 6€ (l'autorització familiar us la podeu descarregar des d'aquí al web o bé aconseguir-la al mateix ajuntament)


A continuació es detallen les diverses fases i dates del projecte:

Presentació i inici del Raid: diumenge 24 de març a la tarda al Centre Cultural de Folgueroles; (hora a concretar,  durada d'1-1'5h)

Proves prèvies a la Fase local: del dilluns 25 de març al dijous 4 d'abril (obligatòries per accedir a la final local)

Final local: diumenge 7 d'abril a la tarda a la zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta (on competiran tots els equips inscrits als municipis d'Osona centre)

Final comarcal: cap de setmana del 27 i 28 d'abril (tan sols pels equips finalistes d'Osona centre, on competiran amb la resta d'equips finalistes de la resta de municipis d'Osona)

Per a més informació:
Tècnica compartida de Joventut
679 265 278

 

Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:38