Capçalera

Menú auxiliar

MAPA WEB   |   CONTACTAR   |  

Logitip de l'ajuntament

Menú principal

Inici>Actualitat >Notícies >Serveis >   COM FUNCIONEN ELS MÒBILS. Curs adreçat a persones properes a l'edat de jubilació o jubilades.

Continguts de la plana

Continguts de la secció

Notícies
    

Dimecres, 1 de juny del 2016
COM FUNCIONEN ELS MÒBILS. Curs adreçat a persones properes a l'edat de jubilació o jubilades.
Dies 7, 14, 21 i 28 de juny de 2106, a les 18.30h, a Can Planoles. Data límit d'inscripció, 6 de juny.

El dilluns 30 de maig hi va haver la presentació de l'Espai Activa't de les Masies de Roda i Roda de Ter, un programa cofinançat per la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal d'Osona, amb les aportacions dels consistoris. La presentació va ser presidida per l'Alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, el Conseller de Benestar Social del Consell Comarcal d'Osona, Joan Carles Rodríguez, els regidors de Benestar Social de les Masies de Roda i Roda de Ter, Lluís Sallés i Eva González, i la dinamitzadora dels Espais Activa't, Núria Serra. 

Aquest programa ja funciona en alguns dels municipis del Collsacabra, com Cantonigròs i Rupit. Consisteix en un espai de participació i trobada destinat a la gent gran del municipi en què s'organitzen activitats en funció dels interessos dels participants. Es posa especial èmfasi en promoure activitats d'intercanvi intergeneracionals i que puguin beneficiar el conjunt del municipi, a través de l'intercanvi de coneixement  A la vegada, aquest programa dona suport a les activitats que ja s'organitzen des de l'associació de Gent Gran per convertir-la en una entitat municipal referent.

Per tal de definir quins són els interessos de la gent gran de Roda i Masies, hi ha una reunió oberta a tothom el dilluns dia 6 de juny a 2 quarts de 10h del matí a la Porxada. En aquesta reunió es recolliran propostes de tallers, cursos i activitats i, a partir d'aquí, es farà una programació.

De moment ja hi ha un curs programat per a les properes setmanes: Aprendre a utilitzar els telèfons mòbils intel·ligents. Es realitzarà a Can Planoles de Roda els dimarts 7, 14, 21 i 28 de juny de les 17:30 a les 18:30h. 

Tant per rebre informació de les trobades i activitats com per inscriure's al curs de telèfons mòbils, cal adreçar-se a Can Vinyets de Roda de 9 a 14h (al costat de l'Ajuntament) o trucar al telèfon 93 854 03 77.


Documents
 
Lectures: 655   |   Versió per imprimir   |   Envia'm

Cercador

Linea de separació

Peu de pàgina

Opcions a peu de pàgina

Informació propietari

Ajuntament de les Masies de Roda
Ctra. de Roda a Manlleu. S/n.  08510 Les Masies de Roda.
T. 93 854 00 27 - F. 93 854 00 07
Correu: masiesr@diba.cat
N.I.F. P0811500H.

Colaboradors detacats

Amb la col·laboració de:
Logotip de la DIBA

Tecles d'accés ràpid pre definides

n - a - t - h - m - c - f - b -