Capçalera

Menú auxiliar

MAPA WEB   |   CONTACTAR   |  

Logitip de l'ajuntament

Menú principal

Inici>Actualitat >Notícies >Cultura >   SANT JORDI 2009. ELS OCELLS DE LES MASIES DE RODA,GUIA FOTOGRÀFICA DE LES ESPÈCIES D'OCELLS PRESENTS AL MUNICIPI.

Continguts de la plana

Continguts de la secció

Notícies
    

Portada del llibre Els ocells de les Masies de Roda. Guia fotogràfica de les espècies d'ocells presents al municipi. Edició Sant Jordi 2009.
Portada del llibre Els ocells de les Masies de Roda. Guia fotogràfica de les espècies d'ocells presents al municipi. Edició Sant Jordi 2009.
Dimecres, 8 d'abril del 2009
SANT JORDI 2009. ELS OCELLS DE LES MASIES DE RODA,GUIA FOTOGRÀFICA DE LES ESPÈCIES D'OCELLS PRESENTS AL MUNICIPI.
Presentació del llibre al monestir de Sant Pere de Casserres, el dissabte 18 d'abril a les 19 h. Tot seguit es servirà un refrigeri. HI ESTEU TOTS CONVIDATS !! US HI ESPEREM !! Abans del dia 18 d'abril es repartirà un exemplar a cada família de les Masies de Roda. El podreu dur a la presentació si voleu la signatura dels autors.

                          -------------------------------------

Ja tenim la diada de Sant Jordi a la cantonada. I com cada any, des de l'Ajuntament, hem publicat un llibre relacionat amb les Masies de Roda.

Aquest any el protagonista és el nostre patrimoni natural.

Els ocells de les Masies de Roda. Guia fotogràfica de les espècies d'ocells presents al municipi. Aquest és el títol del nou llibre. L'hem editat per tal d'aprofundir en el coneixement dels ocells del nostre entorn.

El Grup d'Anellament Calldetenes-Osona, ens ha preparat aquesta guia, rigurosa, molt ben documentada, amb infinitat de fotografies i amb tota la seva passió pels ocells impresa a cada pàgina.

Esteu tots convidats a la presentació d'aquest magnífic llibre, dissabte 18 d'abril a les 19.00 h, al Monestir de Sant Pere de Casserres. Seguidament es servirà un refrigeri.

Abans del 18 d'abril, rebreu a casa un exemplar del llibre, que podreu dur a la presentació si voleu que us el signin els autors. És el nostre obsequi de Sant Jordi i estem segurs que us agradarà.  

Us espero a la presentació. Compto amb la vostra companyia en un acte tant especial.

Cordialment,

Ramon Isern Serrabasa
L'alcalde

Les Masies de Roda, abril de 2009

 
Lectures: 1697   |   Versió per imprimir   |   Envia'm

Cercador

Linea de separació

Peu de pàgina

Opcions a peu de pàgina

Informació propietari

Ajuntament de les Masies de Roda
Ctra. de Roda a Manlleu. S/n.  08510 Les Masies de Roda.
T. 93 854 00 27 - F. 93 854 00 07
Correu: masiesr@diba.cat
N.I.F. P0811500H.

Colaboradors detacats

Amb la col·laboració de:
Logotip de la DIBA

Tecles d'accés ràpid pre definides

n - a - t - h - m - c - f - b -