Capçalera

Menú auxiliar

MAPA WEB   |   CONTACTAR   |  

Logitip de l'ajuntament

Menú principal

Inici>Actualitat >Notícies >Festes >   Sortida jove a l'Aquabrava. 12 de juliol. A partir de 12 anys. Inscripcions fins el 6 de juliol.

Continguts de la plana

Continguts de la secció

Notícies
    

Dijous, 14 de juny del 2018
Sortida jove a l'Aquabrava. 12 de juliol. A partir de 12 anys. Inscripcions fins el 6 de juliol.
Preu, 15 euros.

El dijous 12 de juliol, es realitzarà la 7a sortida jove mancomunada amb municipis d'Osona centre i d'Orís i Bisaura. En aquesta ocasió es farà la 4a sortida jove al parc aquàtic de Roses. Aquestes sortides es realitzen dos cops l'any, al novembre s'organitza una sortida a Port Aventura, i al mes de juliol, al parc aquàtic de Roses.

La sortida, pensada per joves a partir de 12 anys (nascuts al 2006), l'organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal d'Osona, amb els ajuntaments de Calldetenes, Sant Julià de Vilatorta, Folgueroles, Tavèrnoles, Vilanova de Sau, les Masies de Roda, Orís, Sant Quirze de Besora, Montesquiu, Santa Maria de Besora, Sora i Vidrà.

Els ajuntaments participants es fem càrrec del cost del transport, i els i les joves assumeixen el cost de l'entrada de 15€.
El pagament de l'entrada es realitza en el moment de fer la inscripció.

En totes les sortides hi poden participar les persones joves que formen part dels projectes de tècnics de joventut compartits d'Osona centre i d'Orís i Bisaura.

Les inscripcions i el pagament de l'entrada es poden fer a l'ajuntament de les Masies de Roda fins el divendres 6 de juliol  i en horari d'atenció al públic:

Dilluns tot el dia de 9 a 20h.
De dimarts a divendres de 9 a 14h.

Les inscripcions es poden recollir al mateix ajuntament o bé descarregar-les, ja que estan adjuntades a aquesta notícia web.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb el servei de joventut de l'ajuntament al 679 265 278.

Sortides com aquestes fomenten la coneixença i cohesió entre grups de joves de diferents municipis, i possibilita temps lliure de qualitat i alternatives d'oci.
La valoració fins el moment per part dels joves i dels tècnics és molt positiva, i hi ha la voluntat de continuar organitzant aquestes sortides mancomunades.

 

 


Documents
 
Lectures: 172   |   Versió per imprimir   |   Envia'm

Cercador

Linea de separació

Peu de pàgina

Opcions a peu de pàgina

Informació propietari

Ajuntament de les Masies de Roda
Ctra. de Roda a Manlleu. S/n.  08510 Les Masies de Roda.
T. 93 854 00 27 - F. 93 854 00 07
Correu: masiesr@diba.cat
N.I.F. P0811500H.

Colaboradors detacats

Amb la col·laboració de:
Logotip de la DIBA

Tecles d'accés ràpid pre definides

n - a - t - h - m - c - f - b -