Cas de coronavirus al municipi

Diumenge, 22 de març de 2020 a les 15:00

Es confirma un cas positiu de Coronavirus en una veïna de Les Masies de Roda.

Comunicat de l'Ajuntament en relació al cas de coronavirus detectat al municipi

El consistori demana seguir estrictament les recomanacions oficials per tal de reduir la ràpida propagació del virus. El millor és cuidar-nos i quedar-nos a casa.

El Servei de Vigilància Epidemiològica del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha informat d’un cas positiu de Coronavirus en una veïna de Les Masies de Roda, la seva evolució és favorable. Per altra banda, aquest ajuntament ha estat informat, també, de 3 altres possibles casos, els quals no han pogut fer la prova definitiva. En tots ells s’han seguit els protocols habituals amb el seu entorn, amb la qual cosa, l’Ajuntament vol reiterar als veïns i veïnes la necessitat de mantenir la calma i la serenor i, sobretot, seguir les recomanacions oficials com a mostra de responsabilitat i consciència amb el confinament a les vostres llars. 

Recordem la llibertat de moviments de les persones està limitada mentres duri aquest estat d’alarma i només es permet la circulació per motius de primera necessitat degudament justificats. Per tant, no està permesa cap acció recreativa en els espais d'ús públic.

Per altra banda, des de l’Ajuntament s’ha contactat amb totes aquelles persones majors de 60 anys que poden tenir alguna necessitat, garantint la cobertura de tots els veïns i veïnes del poble. Es demana, a més, que si es detecta algun cas de persones dependents, grans, menors d’edat amb discapacitat o persones especialment vulnerables que tinguin necessitats especials no cobertes es posin en contacte amb l’Ajuntament .

Durant aquests dies d’alarma Ajuntament es troba a la vostra disposició telefònicament al 938540027 i per correu electrònic: masiesr@diba.cat.

A més de seguir tota la informació actualitzada a: www.coronavirus.gencat.cat.

Equip de govern de Les Masies de Roda

 

Darrera actualització: 02.04.2020 | 10:30