La cria d’aus per a autoconsum a Catalunya

Dimarts, 29 de desembre de 2020 a les 00:00

Mesures especials en relació a la situació de la Influença Aviària d’Alta Patogenicitat (IAAP) a Europa. 

Les aus migratòries, entre l’agost i principis de desembre, abandonen les zones on han passat la primavera i l’estiu cap a llocs més càlids i durant aquesta migració poden fer aturades en múltiples llocs de descans a Europa. Durant els darrers mesos, s’han anat declarant diferents focus d’IAAP que han avançat des de l’est d’Europa fins a introduir-se a països relativament propers com Alemanya, Holanda, Regne Unit, Irlanda o Dinamarca. Davant d’aquesta situació s’ha realitzat una anàlisi de risc d’introducció del virus a Catalunya. Per aquest motiu  s’ha considerat necessària l’adopció de mesures especials en aquests municipis.

Volem fer arribar a tots els particulars que es dediquen a la cria o al manteniment per autoconsum d’aus de corral les mesures i requisits que cal complir per part dels particulars. També fem difusió del tríptic informatiu “La cria d’aus per a autoconsum a Catalunya".

Per més informació podeu consultar aquest enllaç del departament d’Agricultura on trobareu tota la informació i els tràmits a seguir.

 

Darrera actualització: 30.11.2021 | 13:22