L'Ajuntament destina més de 50.000 euros a la Residència de Can Planoles i a l'Associació Osona contra el Càncer.

Dilluns, 24 d'agost de 2009 a les 00:00

L'Ajuntament de les Masies de Roda ha destinat més de 50.000 euros, provinents de la subhasta d'una vivenda del municipi, a la Residencia de Can Planoles i a l'Associació Osona contra el Càncer.

Aquesta subhasta es va realitzar a conseqüència d'una successió que no fou acceptada pels seus hereus. En aquests casos el benefici de la subhasta, atenent a l'any de la mort del titular, s'ha hagut de repartir entre l'Estat, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de les Masies de Roda. Del terç que li corresponia a l'Ajuntament s'han destinat 26.000 euros a la Residència i a l'Associació d'Osona contra el Càncer.

L'alcalde i vicepresident de la Fundació privada de can Planoles i el regidor de serveis socials de l'Ajuntament de les Masies, van negociar personalment que els diners que li corresponien a la Diputació de Barcelona, uns 26.000 euros més, es destinessin a la Residència.

En aquests casos els diners que s'obtenen de la venda han d'anar destinats a obres socials del municipi. L'equip de govern ha escollit a aquestes dues entitats per la seva directa implicació amb el nostre poble i dedicació dels seus responsables.

Ajuntament de les Masies de Roda
24 d'agost de 20090

Darrera actualització: 18.01.2018 | 11:40