GALA DE LLIURAMENT DEL PREMI LITERARI MIQUEL ARIMANY 2016. Dissabte 24 de setembre, a les 18h, al monestir de Sant Pere de Casserres.

Dimecres, 7 de setembre de 2016

Acte popular, obert a la participació de tothom que hi estigui interessat. Finalitzat l'acte, es servirà un petit refrigeri al claustre del monestir.

La participació en aquesta 7a edició del premi Miquel Arimany ha estat important, amb la presentació de 97 obres, modalitat narrativa.

El dissabte 24 de setembre, a les 18 hores, es celebrarà la cerimònia de proclamació del veredicte del Jurat, al monestir de Sant Pere de Casserres.

En aquest acte es farà públic el nom dels catorze finalistes i evidentment, el del guanyador/a, que es manté en secret fins al mateix dia 24.

La dotació del premi és de 1200 euros per l'obra guanyadora.

Durant l'acte hi haurà parlaments del conseller de Cultura del Consell Comarcal d'Osona, Sr. Xevi Rovira; de l'alcalde de l'Ajuntament de les Masies de Roda, Sr. Ramon Isern; del secretari del Premi, Víctor Pallàs; i del poeta, lingüista i dialegtòleg, Sr. Jordi Dorca, que ens parlarà d'Arimany.

La música acompanyarà l'acte de la mà dels clarinetistes Gil Codina Ausió, Ricard Fontseré Alemany i Oriol Codina Sucarrats, exalumnes i professor de l'EMVIC, que interpretaran peces de Mozart.

Com en cada edició, l'Ajuntament ha editat un llibre amb les obres seleccionades. Es posarà a la venda el mateix dia.

L'acte és totalment popular, obert a tothom qui desitgi assistir-hi i comptarà amb un refrigeri al claustre del monestir per a tots els assistents.

En aquesta edició, opten al premi els/les següents finalistes:

- Aida Oca Temprado, de Roda de Ter
- Xavier Tornafoch Yuste, de Vic
- Xavier Virgili Abelló, de Parets del Vallés
- Jenni Rodà Casado, d'Olot
- Susanna Batalla Duran, de Barcelona
- Elena Ferrer Moregó, de Barcelona
- Joan Guasch Torné, de Valls
- Joan Carles González Pujalte, de Mataró
- Teresa Saborit Molist, de Gurb
- Joan Lluís Moreno Congost, d'Alacant
- Montserrat Colell Mimó, de Barcelona
- Salvador Vergés Cubí, d'Olot
- Manuel Roig Abad, d'Ibi
- Ricard Desola Mediavilla, de Barcelona

Enhorabona a tots i totes, i molta sort!!

 

Darrera actualització: 28.04.2020 | 12:28