PREMI LITERARI MIQUEL ARIMANY. DISSABTE 22 DE SETEMBRE, ACTE DE LLIURAMENT DEL PREMI. A LES 18H, AL MONESTIR DE SANT PERE DE CASSERRES.

Dijous, 13 de setembre de 2012 a les 00:00

AMB LA PRESÈNCIA DE L'ESCRIPTOR I LINGÜISTA ALBERT JANÉ I ALTRES PERSONALITATS. L'acte és popular, obert a tothom qui vulgui assistir-hi. 

L'èxit de participació d'aquesta tercera edició del premi Miquel Arimany ha estat important, amb la presentació de 129 obres, enguany de narrativa.

El dia 22 de setembre, a les 18 hores, es celebrarà la cerimònia de proclamació del veredicte del Jurat, al monestir de Sant Pere de Casserres.

En aquest acte es farà públic el nom dels quinze finalistes i evidentment, el del guanyador/a, al qual se li farà entrega del premi de 1200 €.

Durant l'acte hi haurà parlaments de la consellera d'Atenció a les Persones  del Consell Comarcal d'Osona, Sra. Elisabet Ferreres; de l'alcalde de l'Ajuntament de les Masies de Roda, Sr. Ramon Isern; del secretari del Premi, Víctor Pallàs; de la directora literària de l'editorial La Busca, Sra. M.Lluïsa Pazos; i del lingüista i escriptor Albert Jané que evocarà la figura de Miquel Arimany.

Acompanyaran l'acte els músics osonencs Oriol Codina i Pau Albert  que interpretaran una selecció de peces musicals arranjades per a clarinet i flauta inspirades en el món dels trobadors.

L'Ajuntament ha editat en un llibre amb les quinze obres seleccionades, del qual se'n farà entrega d'un exemplar a cada finalista el mateix dia 22 de setembre. Es posarà a la venda al preu de 8€ durant el mateix dia i posteriorment es podrà comprar a 10€ a les oficines municipals.

L'acte és totalment popular, obert a tothom qui desitgi assistir-hi i comptarà amb un refrigeri per a tots els assistents.

Finalistes:
Sergi Gil Sala, de Barcelona
Hèctor Zacarias Suay, de Molins de Rei
Àngels Codina Relat, de Sant Quirze del Vallés
Salvador Obiols, de Viladecans
Esther Pou Jutglar, de Londres
Remei Romanos Madriles, de Barcelona
Jordi Morera Bernús, de Sabadell
Montse Caralt Sagalés, de Folgueroles
Jesús M.Tibau Tarragó, de Tortosa
Carme Castellarnau Arfelis, d' Almacelles
Xavi Ballester Fàbregues, de Barcelona
Ester Gatell Poch, de Calella de la Costa
Jesús Bernat Agut, d' Almassora
Anna Folch Bartrolí, de Barcelona
Genís Rovira Barat, de Navàs

 

 

 

Darrera actualització: 25.01.2018 | 10:28