Sessió informativa de les comunitats energètiques

Dimarts, 24 de maig de 2022 a les 00:00

El proper dimecres 1 de juny a les 19h a Les Masies de Roda tindrà lloc la sessió informativa de les comunitats energètiques a la sala de plens de l'Ajuntament. 

Vols formar part de la transició energètica? 

El primer pas per la creació d’una comunitat d’aquestes característiques és formar una cooperativa de consum sense ànim de lucre formada per les veïnes i veïns interessats.

Les persones interessades en formar-ne part poden participar a la xerrada informativa del dimecres 1 de juny a les 19h a la sala de plens de l'Ajuntament. 

 

Què són les comunitats energètiques?

És una associació, cooperativa, o qualsevol altra entitat jurídica que estigui controlada per membres locals (ciutadania, teixit productiu, ens locals) sense ànim de lucre i dedicada a activitats en el sector energètic (producció, distribució, agregació, etc.). L’objectiu principal sempre és el benefici local. Es tracta doncs d’un mecanisme organitzatiu que permet que diferents actors locals participin activament de la transició energètica de forma conjunta, ja sigui produint energia, compartint-la o establint mecanismes de gestió i estalvi energètic.

Darrera actualització: 14.06.2022 | 08:52