1a Mostra d'Arts Aèries

Dilluns, 16 de maig de 2022 a les 00:00

Vols veure un nou projecte d'Anigami Aventures?
Un esdeveniment per a tots els públics on podreu gaudir d'una mostra d'espectacles de circ, dansa, música, pintura i teatre a l'aire lliure!

El 21 de maig a la tarda l'espai fabril de Can Grau a Les Masies de Roda, acollirà la primera Mostra d'Arts Aèries. Es tracta d'una iniciativa impulsada per Anigami Experiències i Cardant Cultura per donar a conèixer l'entorn d'aquesta antiga fàbrica tèxtil i mostrar diverses disciplines artístiques que tenen la singularitat d'actuar a partir de dos metres sobre terra.

La Mostra d'Arts Aèries comptarà amb un seguit d'activitats, amb l'horari següent:

  • 17:30h. L'Escombra i la Bruixa és el primer espectacle de la companyia Anigami i que s'estrena en el marc de la primera Mostra d'Arts Aèries de Can Grau. Montse Galobardes s'enfunda el vestit de bruixa i explica un conte adreçat als més petits i a les famílies. Una història singular que passarà a partir de dos metres sobre terra.
  • 18:15h. Flying Pikmis són una companyia de la productora Si Lo Sé No Me Cuelgo que a la primera Mostra de Can Grau hi presentaran un espectacle d'estratègia volant. Són acròbates que des de fa mesos tenen la seva residència d'assajos a l'espai de Can Grau. Actuaran a la part posterior del complex fabril
  • 18:45h. Guillermina Brandauer és una artista especialitzada en dansa aèria que a Can Grau hi actuarà acompanyada de Francesc Torrent. 
  • 19:15-19:45h. Inauguració Can Grau, amb la presència del Conseller d'empresa Roger Torrent, l'alcalde de Masies de Roda, Jordi Vistós, Natalia Touzón, periodista i membre de la junta d'Òmnium Cultural, el gerent d''Anigami Pep Padrós, i la portaveu de Cardant Cultura, Mar Carrera. L'acte consistirà en una o dues preguntes per persona, conduïdes per la comunicadora Marta Casas, on els participants estaran alçats en diferents plataformes. Al final de document podeu veure la proposta de preguntes.
  • 20:00h. Actuació musical sorpresa
  • 20:15h. Toni Ortiz, professional del dibuix i la pintura conegut també pel seu pas pel programa GOT Talent, presentarà a Can Grau el seu espectacle CUBIART. Es tracta d'un speed painting en directe de 16 cubs, amb acompanyament musical. En finalitzar la pintura el públic pot veure una pintura abstracta que no té cap sentit, però en reordenar els cubs esdevé una sorpresa, apareix una pintura fascinant!
  • 21:00h. Actuació de la Fura dels Baus. Espectacle en alçada compost per una xarxa de persones penjades per una malla.
  • 21:30h. Actuació del grup de rock osonenc, Svalbar, que faran una actuació que donarà per finalitzada la primera Mostra d'Arts Aèries i ens retornarà de nou a la terra i de peus a terra. Fins a les 23:30.


Durant tot el dia hi haurà servei de bar, espai de jocs per a canalla i música ambient.

La Primera Mostra d'Arts Aèries és possible gràcies a l'organització d'Anigami Aventures, la cooperativa Disseny Integral de Projectes o Cardant Cultura i la Fura dels Baus, amb l'estreta col·laboració de l'Ajuntament de Masies de Roda, de l'Ajuntament de Roda de Ter i l'Ajuntament de Manlleu-l'OPE Manlleu, Promou i Finança, Anigami Aventures i Direcció general d'economia social, cooperativisme i Tercer Sector- Conselleria d'Empresa, Generalitat de Catalunya.

Per participar a la primera Mostra, malgrat es entrada lliure, es recomana, però no es imprescindible, inscriure's a www.cangrauanigami.cat, i té un preu de 3 euros (gratuït menors fins a 12 anys) i amb aforament limitat.

Darrera actualització: 17.06.2022 | 19:19