1r Mercat de la Sra. Feixa

Dimarts, 22 de febrer de 2022 a les 00:00

El 12 de març la Sra. Feixa ens obre les portes de casa seva per celebrar el 1r Mercat de la Sra. Feixa, un mercat enfocat en la dona emprenedora.

Les Masies de Roda acull, aquest dissabte 12 de març de 2022, la primera edició d’un mercat gratuït creat per visibilitzar i donar veu al talent femení de la comarca.

Amb motiu del dia de les dones, l'Ajuntament de Les Masies de Roda organitza un esdeveniment de gran format a l'espai LA FEIXA, just davant de l'edifici de l'ajuntament. Fidels a l'objectiu de continuar donant visibilitat a l'espai de La Feixa i buscant consolidar-lo com un espai d'oci, promoció cultural i activitats familiars, l'ajuntament celebrarà la primera edició d'aquest mercat de gran format, gratuït i dirigit a tots els públics.

Un dia ple d'activitats d'art, moda menjar i música!

El mercat de la Sra.Feixa obrirà les portes a les 10h del matí, moment en el qual se servirà esmorzar i es podran començar a visitar les paradetes de 19 dones emprenedores. Al mateix temps, l'artista La Kanalla començarà a realitzar una pintura mural de gran format que s'anirà completant al llarg del dia. Se serviran esmorzars i begudes a càrrec de la Food Truck La Perla Negra i de la barra que aportarà la comissió de festes de l'Ajuntament. Just després, a partir de les 10:30h començarà una classe oberta de Waki Karate a càrrec de la Susana, fundadora de l'escola de Karate DOJO WAKI.

El dia anirà avançant en aquest entorn boscós i immillorable per gaudir d'un dissabte diferent i els productes tant diversos que s'hi podran trobar. A les 19 parades del mercat s'hi podran comprar, al llarg de tot el dia, joies, moda per a nadons, roba de segona mà, barrets, llibres, roba feta a mà i inclús sabons i productes orgànics d'higiene personal. Un ampli ventall de propostes liderades per dones emprenedores de la comarca. Cal destacar també, la possibilitat que ens donarà la Cassandra de veure, en directe i des de la seva furgoneta, com es rebel·len les fotos en analògic.

Al llarg de dia hi haurà moltes més activitats, com una exhibició de spinning en directe, la presentació d'un llibre que ens parla sobre la superació d'una malaltia a través de l'esport o inclús una taula rodona sobre el Llenguatge Inclusiu liderada per tres dones periodistes, també de la comarca. A partir de les 14:30h, la música prendrà el protagonisme de l'esdeveniment amb les actuacions de tres formacions musicals femenines i d'una DJ.

La música, gran protagonista del Mercat de la Sra. Feixa.

Amb la voluntat de visibilitzar També el talent femení del sector musical, l'organització del mercat de la Sra.Feixa portarà les actuacions de la DJ Valentina – membre del grup Valentina & Tep - així com la de tres formacions protagonitzades per dones. En primer lloc, a partir de les 16:30h, la Laia Zaragoza tocarà acompanyada del seu germà Sergi Zaragoza a l'escenari de la Sra. Feixa. A continuació, les actuacions de la prometedora CARLOTA FLANEUR a les 17:15h i per acabar, l'actuació d'IRISDECO, acompanyada del reconegut pianista Bru Ferri, a les 18:15h. Serà a partir de les 19:15h, quan gaudirem de la segona sessió de la DJ Valentina, que acomiadarà la jornada amb sons aptes per a tots els públics.

La Sra.Feixa, un personatge inventat que ens convida a casa seva.

L'espai de la Sra.Feixa simula que és un esdeveniment organitzat per l'entranyable senyora Feixa. Una dona que, ja des d'un bon principi, va convidar a formar part de l'esdeveniment a dones emprenedores. Amb aquesta mateixa finalitat d'utilitzar un llenguatge proper i accessible per a tots els públics, l'organització ha decidit convertir l'espai de la Feixa amb una simulació del que seria la casa de la Sra.Feixa. És per això que l'espai disposarà d' EL VESTIDOR, zona a on es podrà comprar i descobrir les creacions de les 19 emprenedores convidades, LA SALETA l'espai a on gaudirem de les xerrades, el col·loqui sobre llenguatge inclusiu i inclús les sessions de la DJ VALENTINA. També hi haurà l'espai de LA GALERIA, espai destinat a veure la pintura mural de l'artista LA KANALLA, o el showroom d’una marca de roba local. L'espai de food trucks I barra, s'anomenarà EL REBOST. A més, per completar aquesta gran diversitat d'espais i activitats, També es comptarà amb l'ESCENARI principal a on gaudirem de les actuacions musicals, o del PARC INFANTIL pels més menuts.

Consulta el programa d'activitats.

Darrera actualització: 16.03.2022 | 12:05