Els Reis Mags d’Orient omplen de màgia i il·lusió Les Masies de Roda

Divendres, 7 de gener de 2022

El 5 de gener els Reis de l'Orient van portar llums, colors, màgia i molta il·lusió a Les Masies de Roda.

A les 18 h els petits i les petites de Les Masies de Roda ja estaven preparats a La Feixa per rebre els Reis de l'Orient. La cavalcada va començar amb en Pepito de la fumera, un dels emissaris reials, que va estar conversant amb els nens i dinamitzant els primers 20 minuts de la nit de reis. 

Els més menuts van poder també gaudir de l'Òliba i la Júlia, els capgrossos de Les Masies de Roda, protagonistes del primer conte infantil del municipi, amb qui van poder ballar amb tots els nens i nenes que esperaven els Reis. Amb el ritme de la batucada, i juntament amb la Júlia i l'Òliba, els nens i nenes de Les Masies de Roda van anar a rebre els tres Reis de l'Orient a la Patuleia. 

Seguidament, els nens i nenes de Les Masies de Roda van anar cap a la Feixa on els Reis van fer entrega dels regals als més petits del poble. També, a La Feixa, els Reis van fer el discurs i van fer entrega de la clau màgica. Un cop es va acabar l'acte a la Feixa, els Reis van anar al barri de les Cases Noves on van poder tornar a fer el seu discurs per tota la gent del poble i on els més menuts del barri van poder saludar els tres Reis de l'Orient. 

Quan ja tothom era a casa, alguns nens i nenes de Les Masies de Roda van poder rebre els Reis a casa seva i fer més màgica la nit de reis.

Darrera actualització: 16.02.2022 | 10:53