Activitats saludables per a la gent gran

Dijous, 11 de febrer de 2021 a les 00:00

L’Espai Activa’t i la Junta del Casal de la gent gran de Can Planoles organitzen, de manera extraordinària, 5 tallers saludables per fer a l’aire lliure un cop a la setmana. 

Els tallers es faran als jardins de Can Planoles i complirant amb totes les mesures de seguretat davant la Covid-19. Els grups seran reduïts i tindran com objectiu millorar el benestar físic i emocional del col·lectiu que més està patint els efectes de la pandèmia: la gent gran.

S’han format tres grups de gimnàstica suau, a càrrec de la fisioterapeuta Meritxell Roura, un grup de Txikung, a càrrec del professor Jordi Torrentó i un grup de biodansa, de la mà de Núria Serra. 

Aquests tallers es faran des d’aquest mes de febrer fins a finals de maig, sempre tenint en compte les modificacions de les restriccions relacionades amb la Covid. L’augment d’activitats variarà en funció de la relaxació de les restriccions actuals. Per a més informació o per saber els horaris podeu contactar amb la Junta del Casal o amb la dinamitzadora de la gent gran, Núria Serra. (Tel. 931 710 073 – 639 356 220)

Darrera actualització: 11.02.2021 | 09:30