Arriba el Mercat de la Sra. Feixa, punt de trobada de dones emprenedores

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 00:00

Les Masies de Roda acull, aquest dissabte 25 de març, la segona edició d'un mercat gratuït creat per visibilitzar i donar veu al talent femení de la comarca

Amb motiu del dia de les dones, l'Ajuntament de Les Masies de Roda organitza un esdeveniment de gran format a l'espai LA FEIXA, just davant de l'edifici de l'ajuntament. Fidels a l'objectiu de continuar donant visibilitat a l'espai de La Feixa i buscant consolidar-lo com un espai d'oci, promoció cultural i activitats familiars, l'ajuntament celebrarà la segona edició d'aquest mercat de gran format, gratuït i dirigit a tots els públics, a més,  Aida Canal Anglada, Regidora de Joventut i Festes, Promoció Econòmica i Turisme i Comunicació, declara: “Aquest mercat és un espai de sororitat. Un punt de trobada per a totes les dones, per tenir present que la lluita feminista és de totes i tots, des de la generació de la Senyora Feixa fins a les noves generacions. Donem visibilitat a les dones emprenedores, protagonistes d’aquest mercat, que en són moltes i lluitem perquè cada vegada en siguin més”.


Un dia ple d'activitats d'art, moda, menjar i música!

El mercat de la Sra. Feixa obrirà les portes a les 10h del matí, i mitja hora més tard s’iniciarà una classe oberta de Waki Karate a càrrec de la Susana, fundadora de l’escola de Karate DOJO WAKI. Al mateix temps, les artistes Lucia Agramunt i Èrika Muntada començaran a realitzar una pintura mural de gran format que s'anirà completant al llarg del matí. A les 12:30h començarà el vermut, que anirà acompanyat d’una DJ del col·lectiu Cherries on Top, seguidament escoltarem a la cantant Èlia Flowers.

El dia anirà avançant en aquest entorn boscós i immillorable per gaudir d'un dissabte diferent i els productes tant diversos que s'hi podran trobar. A les 26 parades del mercat s'hi podran comprar, al llarg de tot el dia, joies, moda per a nadons, roba de segona mà, roba feta a mà i inclús sabons i productes orgànics d'higiene personal. Un ampli ventall de propostes liderades per dones emprenedores de la comarca.

Al llarg de dia hi haurà moltes més activitats, com una xerrada liderada per l’associació KAA, lectura de contes… A partir de les 17h, la música prendrà el protagonisme de l'esdeveniment amb les actuacions de dos grups musicals, els Zeta i abril, i acabarem amb una DJ també del col·lectiu Cherries on Top.

La música, gran protagonista del Mercat de la Sra. Feixa

Amb la voluntat de visibilitzar també el talent femení del sector musical, l'organització del mercat de la Sra. Feixa portarà les actuacions de la Valerie Jane y violeta villa – membres del col·lectiu Cherries on Top - així com la de tres formacions protagonitzades per dones. En primer lloc, a partir de les 13:30h, cantarà Èlia Flowers, a les 17h la Laia Zaragoza tocarà acompanyada del seu germà Sergi Zaragoza a l'escenari de la Sra. Feixa, i a continuació, l’actuació d’abril a les 18h. Serà a partir de les 19h, quan gaudirem de la segona sessió de Cherries on Top, que acomiadarà la jornada amb sons aptes per a tots els públics.

La Sra. Feixa, un personatge inventat que ens convida a casa seva

L'espai de la Sra. Feixa, així com tota la promoció que s'està fent a través de les xarxes socials – instagram.com/sra.feixa – simula un esdeveniment organitzat per l'entranyable senyora Feixa. Una dona que, ja des d'un bon principi, va convidar a formar part de l'esdeveniment a dones emprenedores a través d'un missatge clar: "El pròxim dia 25/03/23 us presentaré dones que han impulsat tota mena de projectes, enfocats en: moda, gastronomia, art o música. Un dia intens ple d'activitats que us aniré explicant de mica en mica. No patiu pas que tinc corda per "rato"!

Amb aquesta mateixa finalitat d'utilitzar un llenguatge proper i accessible per a tots els públics, l'organització ha decidit convertir l'espai de la Feixa amb una simulació del que seria la casa de la Sra. Feixa. És per això que l'espai disposarà d' EL VESTIDOR, zona a on es podrà comprar i descobrir les creacions de les 26 emprenedores convidades, LA SALETA l'espai a on gaudirem de la xerrada i inclús les sessions de les DJ’s. També hi haurà l'espai de LA GALERIA, espai destinat a veure la pintura mural. L'espai de food trucks I barra, s'anomenarà EL REBOST. A més, per completar aquesta gran diversitat d'espais i activitats, també es comptarà amb l'ESCENARI principal a on gaudirem de les actuacions musicals, o del PARC INFANTIL pels més menuts.

Us convidem a formar part d’aquesta segona edició i que us sumeu a un esdeveniment creat per visibilitzar i donar veu al talent femení i local.

 

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona

 

 

Darrera actualització: 05.05.2023 | 11:36

Imatges