Bases de l'11è Premi literari Miquel Arimany, de narrativa.

Dilluns, 25 de maig de 2020 a les 00:00

Atenció: es poden presentar les obres via correu electrònic.

PRESENTACIÓ DE LES OBRES VIA CORREU ELECTRÒNIC.
En motiu de l'estat d'alarma decretat i per tal d'evitar desplaçaments innecessaris, es poden presentar les obres en format paper com indiquen les bases i , de manera excepcional, també via correu electrònic.

Com?

1.-Envia l'obra adjunta en un correu electrònic a l'adreça de l'Ajuntament, masiesr@diba.cat

-a l'assumpte escriu: per al Premi literari Miquel Arimany + títol de l'obra o obres.

-l'obra ha d'estar adjuntada en un arxiu format WORD, seguint les indicacions d'edició de les bases. En cas de presentar dues obres, s'adjuntaran cadascuna en un arxiu separat, en el mateix correu. Indiqueu els dos títols a l'assumpte del correu.

-no us oblideu d'escriure al correu un telèfon de contacte i la població des d'on l'envieu. No poseu el vostre nom ni adreça postal, només telèfon i localitat on viviu.

-us demanem que indiqueu la localitat des d'on s'envia per continuar realitzant, com cada any, un control de la participació.

-en relació a les dades personals de l'autor/a, NO s'indicaran enlloc. En cas de ser finalista, se us faria saber i se us demanarien les dades personals, i la informació i documentació que el secretari del Premi creigués oportú.

2.- Per a la vostra tranquil.itat, així que llegim el correu, us respondrem conforme ho hem rebut i que tenim tot el que cal.

3.- Si opteu per enviar-ho en format paper, seguiu les indicacions de les bases.
Recordeu la importància de no sortir de casa si no és necessari, per tant, us animem a fer-ho via correu electrònic; o bé que espereu a que s'aixequi el confinament i pogueu sortir de casa amb seguretat.

4.- Tant en format paper com en format digital, el termini de presentació de les obres es manté, tal i com indiquen les bases, a l'1 de juny de 2020.

5.- Per qualsevol dubte, truqueu-nos, 93 854 00 27, en horari d'oficines.

6.- Les bases continuen vigents. Només s'amplien amb la possibilitat de fer l'enviament digital via correu electrònic.

 

-------------------------------------------------------------------

L'edició d'enguany està emmarcada en els actes de celebració del centenari d'Arimany, que encetem amb la publicació d'aquestes bases i que continuaran durant el 2020 en diferents formats.

Podeu consultar més informació del Premi i de les anteriors edicions a l'enllaç que trobareu més avall.

Darrera actualització: 02.06.2020 | 08:45