Bo Cultural Jove

Dimecres, 10 d’agost de 2022

El Bo Cultural Jove és una ajuda directa de 400 euros als qui compleixen 18 anys al llarg de l'any 2022, per a adquirir i gaudir de productes i activitats culturals.


Bo Cultural Jove estarà dividit en tres apartats, per a fomentar el descobriment i l'accés a diverses expressions culturals:

  • 200 euros per a art en viu, patrimoni cultural i arts audiovisuals. Per exemple, entrades i abonaments per a arts escèniques, música en directe, cinema, museus, biblioteques, exposicions i festivals escènics, literaris, musicals o audiovisuals.
  • 100 euros per a productes culturals en suport físic. Per exemple llibres revistes, premsa, altres publicacions periòdiques; videojocs, partitures, discos, CD, DVD o Blu-ray.
  • 100 euros per a consum digital o en línia. Per exemple, subscripcions i lloguers a plataformes musicals, de lectura o audiolectura, o audiovisuals, compra d'audiollibres, compra de llibres digitals (e-books), subscripció per a descàrrega d'arxius multimèdia (pòdcasts), entre d'altres.

Es podrà sol·licitar fins al 15 d'octubre de 2022.

Per a identificar-se i donar-se d'alta en el programa de Bo Cultural Jove, és necessari el Certificat digital o Cl@ve. Per a obtenir el Certificat digital hauràs de tindre els 18 anys ja complits, no obstant això, pots obtenir Cl@ve sent menor d'edat.

La gestió de Bo Cultural Jove es realitzarà a través de la web https://bonoculturajoven.gob.es/ en les quals es presentaran les sol·licituds. Una vegada concedida l'ajuda, es rebrà una targeta prepagament virtual per al seu ús a través del dispositiu mòbil. També estaran disponibles format físic per a qui ho sol·liciti. La targeta estarà identificada amb un número i la identitat del seu beneficiari o beneficiària. Els 400€ es podran utilitzar durant els 12 mesos següents a la seva concessió.

Darrera actualització: 21.11.2022 | 15:15