Cloenda de les tardes en família

Dimecres, 20 de juliol de 2022 a les 14:00

Les tardes en família han agrupat a més de 130 nens i nenes.

 

Aquest passat dimarts és va donar per finalitzades les tardes en família, 4 setmanes on és van promoure diverses activitats relacionades en la convivència familiar.

 El tret de sortida de les tardes en família va ser amb  la inauguració de la nova tirolina amb l'ajuda del pallasso Betu, i, seguidament es va realitzar un taller de circ, on els més petits de la família van poder demostrar l'artista de circ que porten dins!

Durant la segona setmana,  es va dur a terme el taller d'un mural col·lectiu, on des dels més petits fins als més grans van poder gaudir d'una dinàmica on cadascú va poder expressar que li transmetien les paraules: persones, activitats i espais. ​Un cop acabada la dinàmica, es va muntar el "trencaclosques" per poder observar el conjunt de dibuixos fets!

El tercer dimarts es va fer la gimcana en bicicleta, on tots els participants van haver de superar diverses proves fins a arribar a la prova final, un joc d'orientació on amb un mapa i amb l'ajuda dels pares, havien de trobar les fites que hi havia amagades en l'entorn. Finalment, la gimcana es va acabar amb una bona remullada a la font per combatre la calor!

I l'últim dia, es van acabar les jornades amb jocs d'aigua, taller de bombolles de sabó i jocs gegants. Tant els nens com els pares van poder gaudir de la tarda fent bombolles de sabó gegants, jugant a jocs gegants com el parxís o puzles i remullant-se amb globus i pistoles a les fonts. 

 

Gràcies a totes les famílies per participar en aquestes jornades!

Darrera actualització: 09.09.2022 | 19:15