COM FER MARRO ja té log!

Divendres, 10 de juliol de 2020

Després d’organitzar un concurs per escollir-ne el disseny, on han participat dues persones presentant un total de setze imatges, el jurat va triar ahir el definitiu.

COM FER MARRO és el nom que ha adoptat la nova comissió de festes de les Masies de Roda, una associació plural i diversa, de totes les edats, que té com a objectiu organitzar esdeveniments populars i promoure la cohesió social entre veïns i veïnes de les Masies de Roda, promoure el sentiment de poble, la participació i la convivència. Una associació oberta a totes aquelles persones amb inquietuds i ganes de participar, si en tens alguna idea envia un missatge a comfermarro@gmail.com

El concurs per determinar el logo de la associació va finalitzar el dia 20 de juliol a les 14h, després de les valoracions del jurat, en primera posició es va definir la disseny proposat per en Carles Fradera, així doncs actuara com el logo definitiu, en segona i tercera posició, el jurat ha triat dos dels logos creats per en Jordi Basegaña.

El guanyador va poder gaudir de dues entrades pel concert de la Clara Peya al Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres el dissabte 25 de juliol.

Darrera actualització: 30.11.2021 | 12:58