Convocatòria per atorgar una llicència per a la instal·lació d'un espai gastronòmic a la zona de la sala polivalent

Divendres, 29 d'abril de 2022 a les 00:00

Termini per presentar les propostes: dilluns 23 de maig.
L’objecte és l’atorgament d’una llicència per a l’ús privatiu de l’espai situat a l’entorn de la sala polivalent per a la instal·lació d’un espai gastronòmic. Aquesta llicència s’atorga salvant els drets de propietat i sens prejudici de tercer.

És voluntat que aquest espai sigui:

• Un espai gastronòmic, que prioritzi la qualitat i varietat gastronòmica del servei en la disponibilitat horària que determini l’ajuntament per oferir millor servei als ciutadans.

• Un espai cultural, oferint una programació complementària d’activitats culturals, educatives i de lleure per diferents públics; però prioritzant la singularitat i qualitat del projecte i la programació amb l’objectiu d’atraure ciutadans a l’entorn de la sala polivalent per gaudir d’un espai de lleure a l’aire lliure compatible amb les mesures adoptades amb motiu del Covid_19 vigents en cada moment.

També es permetrà ubicar en l’espai estructures eventuals ( zones de brasa, ...) que ajudin a incrementar l’oferta gastronòmica, si s’inclou en la proposta guanyadora i la normativa vigent en aquest moment ho permet.

Amb caràcter general, aquest espai es podrà destinar a la venda al públic de menjar (cuina en general, tapes, crepes, pizzes, begudes, gelats, etc...) complementat per una oferta cultural, educativa i de lleure diversa, oberta a tota la població i visitants del poble.

El termini per a la presentació d’instàncies finalitza el 23 de maig de 2022.
CONSULTEU LES BASES aquí.

Darrera actualització: 14.06.2022 | 12:50