DISSABTE,18 DE SETEMBRE DE 2010. PREMI LITERARI MIQUEL ARIMANY. ACTE DE PROCLAMACIÓ DEL VEREDICTE DEL JURAT. A les 18h, al monestir de Sant Pere de Casserres.

Dimarts, 31 d'agost de 2010 a les 00:00

Amb l'actuació musical de VICUS i un petit refrigeri per tothom. HI ESTEU TOTS CONVIDATS. T'HI ESPEREM!!Amb l'actuació musical de VICUS i un petit refrigeri per tothom. HI ESTEU TOTS CONVIDATS. T'HI ESPEREM!!

L'èxit de participació d'aquesta primera convocatòria del premi de narrativa Miquel Arimany ha estat rotund. S'han presentat 151 obres.

El dia 18 de setembre, a les 18 hores, es celebrarà la cerimònia de proclamació del veredicte del Jurat, al magnífic monestir de Sant Pere de Casserres.

En aquest acte es farà públic el nom dels dotze finalistes i evidentment, el del guanyador/a, al qual se li farà entrega del premi de 1500 €.

L'Ajuntament edita un llibre amb els dotze contes triats, del qual se'n farà entrega d'un exemplar a cada finalista el mateix dia 18 de setembre.
 
L'acte és totalment popular, obert a tothom qui desitgi assistir-hi i comptarà amb un refrigeri per a tots els assistents.
 

Darrera actualització: 23.01.2018 | 09:39