Els Reis de l'Orient a les Masies de Roda

Divendres, 15 de desembre de 2023

Si hi ha una nit màgica i plena d'il.lusió, és la nit de Reis.
Per això, des de la Comissió de Festes de les Cases Noves i la Comissió de Reis de les Masies de Roda, hem convidat als Reis de l'Orient perquè facin parada a les Masies de Roda.

NIT DE REIS A LES MASIES DE RODA. 5 de gener de 2024
18hSes Majestats els Tres Reis de l’Orient arribaran a la sala polivalent, on faran l’entrega de regals als infants. (Consulteu la informació sobre l'entrega de regals).
19.30h. Ses Majestats els Tres Reis de l’Orient arribaran a la plaça Montserrat, al barri de les Cases Noves on els nens podran saludar els reis de ben a prop.

Tant a l'Ajuntament com a la plaça Montserrat, hi haurà bidons amb brases per fer passar una mica el fred.


ENTREGA DE REGALS DURANT L'ACTE DE LA CAVALCADA:  Els  Reis de l'Orient visitaran les Masies de Roda i durant la cavalcada de Reis, faran l’entrega de regals als més petits del poble a la sala polivalent, el 5 de gener, a partir de les 18h. Aquells pares i mares que vulgueu que els Reis facin entrega d’un obsequi als vostres fills o filles quan els vingueu a recebre, caldrà que el porteu a l’Ajuntament el dia 18 de desembre de 9h a 14h  i de 16h a 20h, o els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2 de gener de 9h a 14h.

Queda limitat a un paquet per infant, que cal fer-lo arribar degudament embolicat i identificat amb el nom i cognoms del nen o nena escrit en una etiqueta grossa i blanca, enganxada al regal. Així mateix es demana que l’obsequi tingui un valor i un volum adequat, per tal d’evitar diferències.


VISITA DELS REIS DE L’ORIENT ALS DOMICILIS. Si desitgeu que els Reis d'Orient visitin el vostre domicili i els facin entrega dels regals que tingueu preparats, cal fer inscripció prèvia abans del 31 de desembre, en aquest enllaç: https://forms.gle/Wf2qSxSXxZFESE1b7

El nombre de visites a domicili és limitat i es prioritzarà l'ordre de sol·licitud.
Només per a domicilis de les Masies de Roda.

 

Feliç Nit de Reis!!

 

 

 

Darrera actualització: 2.01.2024 | 08:01