Estrenem nova pàgina web

Dilluns, 27 de gener de 2020 a les 00:00

La nova pàgina web de l’Ajuntament de les Masies de Roda canvia d’imatge. Es presenta més dinàmica, atractiva, fàcil i intuïtiva.
Manté, però, la mateixa adreça: www.lesmasiesderoda.cat, i s'ha realitzat amb la col.laboració i suport de la Diputació de Barcelona.

Aquest portal pretén ser el lloc de referència de tots els veïns i veïnes del municipi per estar al dia de tots els avisos i notícies, així com una eina útil per a realitzar tràmits i gestions, informació meteorològica,  a més d’informació general i històrica del municipi.

Destaca per la facilitat en la realització de serveis i tràmits en línia, tals com la sol·licitud de subvencions i ajuts, altes i/o canvis de nom de comptadors d’aigua, autoritzacions, comunicacions, declaracions responsables, etc.

L’agenda d’actes i esdeveniments s’actualitza periòdicament informant de tots els tallers, sessions, formacions i altres activitats d’oci que es portin a terme al municipi.

A més, inclou un butlletí digital, amb el qual, totes les persones que s’inscriguin rebran setmanalment un recull de les notícies, actes i esdeveniments i avisos més destacats.

Us animem a donar-hi un cop d’ull, a dir-nos què us sembla per anar millorant-la i a inscriure-us al butlletí digital!

Darrera actualització: 16.03.2020 | 10:36