Festival d'estiu a Sant Pere de Casserres

Dimarts, 8 de juny de 2021 a les 00:00

Aquest mes de juny s'ha presentat una nova edició del festival d'estiu del Monestir de Sant Pere de Casserres. 

L'Ajuntament de les Masies de Roda, que en serà el col·laborador, va presentar el festival juntament amb el Consell Comarcal d'Osona, la Fundació Antiga Caixa Manlleu i el BBVA. 

El festival d'enguany portarà una actuació musical cada dissabte del mes de juliol. Aquesta celebració es realitza des del 2010 amb una programació estable i aquest 2021 es seguirà amb la línia d'un cartell reivindicatiu i feminista. L'any passat, tot i la pandèmia, el festival va seguir celebrant-se, encara que amb unes condicions més dures. Aquest estiu es preveu mantenir un 70% o més de l'aforament, en funció de les mesures restrictives del moment. 

Tots els col·laboradors es van mostrar contents per la realització d'aquest festival. Jordi Vistós, alcalde de les Masies de Roda, va voler destacar que el poble està orgullós d'acollir cultura i de tenir una joia romànica com és el monestir dins del municipi.

Les actuacions previstes aniran a càrrec de cantants osonenques: The Sey Sisters, Gemma Humet, Núria Graham, Sarau Mas i Carlota Flâneur.

Pots reservar les teves entrades aquí.

Darrera actualització: 08.06.2021 | 09:11