Fomentem la participació ciutadana amb els pressupostos participatius

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 00:00

El passat diumenge 7 de novembre es va dur a terme la comunicació de la proposta guanyadora dels primers pressupostos participatius de Les Masies de Roda. L'acte va començar amb l'espectacle Les Trementinaires a càrrec de Carro de contes.

Des de l'inici, fomentar i afavorir la participació ciutadana ha estat un dels nostres objectius i els pressupostos participatius ha estat una eina que ens ha permès no només poder triar una inversió puntual i concreta sinó també en el de fer una reflexió de com volem que sigui el nostre poble i quines necessitats es detecten.
De tot aquest procés i de les 14 propostes presentades destaquem les propostes dels 7 finalistes que van complir tots els requeriments de la convocatòria, així com els vots que van obtenir. Durant el període de votació es van recollir 291 vots, que van anar repartits de la següent manera:

 1. Pista de BÀSQUET 3X3: 25 vots
 2. Millora d'accés al carrer Masdemunt: 25 vots
 3. Parella de capgrossos: 31 vots
 4. Parc infantil a Les Cases Noves: 42 vots
 5. Pump Track: 42 vots
 6. Gimnàs urbà a La Feixa: 61 vots

  Per tant, la proposta guanyadora amb 65 vots ha estat:
   
 7. Ampliació de la zona de joc del parc infantil de la Feixa per a nens més grans

L'acte va finalitzar amb el visionat del curtmetratge guanyador del Masies de Roda d'Or en la 1a mostra de curtmetratges juvenils de les Masies de Roda, amb el Curtmetratge "El Pas del Temps".

Darrera actualització: 11.11.2021 | 10:05