I Cronoescalada a la Bandera

Divendres, 4 de novembre de 2022

El diumenge 27 de novembre tindrà lloc la I Cronoescalada a la Bandera, una cursa solidària amb la Marató de TV3

Amb motiu de la Marató de TV3, el diumenge 27 de novembre es realitzarà la I Cronoescalada a la Bandera, una cursa solidària amb un recorregut de 3,6km aproximadament i un desnivell de 160 metres positius. L'inici de la cronoescalada serà a la pista de les Cases Noves.

La Bandera del Bosc de Còdol és el punt més elevat del municipi, on hi oneja una senyera i en aquesta edició, serà el punt final de la cronoescalada.

Podeu realitzar la inscripció a través d'aquest enllaç. En el formulari heu d'indicar si sereu un corredor/a* o bé un dorsal solidari (no voleu participar en la cronoescalada, però si que voleu dur a terme una aportació econòmica), així com l'aportació que realitzeu. A l'apartat de preu, podreu seleccionar si només compreu el dorsal (5€), o bé també realitzeu una aportació, que pot ser de 2,5€, 5€ (juntament amb la compra del dorsal) o bé una aportació oberta (superior al preu del dorsal)

Important: la inscripció NO estarà confirmada fins que no s'efectuï el pagament en el número de compte següent: ES84 2100 0453 0502 0032 6566. S'ha d'especificar el nom i cognom del corredor/a.

 

Tots els beneficis aniran destinats a la Marató de TV3 2022

Organitza: Comissió de festes Com Fer Marro

Col·labora: Ajuntament de Masies de Roda

* L'import de la inscripció inclou l'assegurança del dia.

Darrera actualització: 28.11.2022 | 09:44