Informació relativa al projecte de construcció de la variant de Roda de Ter

Dijous, 6 de febrer de 2020 a les 07:00

6 de febrer de 2020

COMUNICAT REFERENT AL PROJECTE DE LA VARIANT DE RODA DE TER.

Després de llegir el comunicat de Junts x les Masies de Roda a la seva pàgina de Facebook en data 4 de febrer, referent a la variant de Roda de Ter, des de l'equip de govern d'aquest Ajuntament volem comentar el següent:
-En primer lloc, agraïm el suport i el seu posicionament en contra de la variant.
-Quan vàrem entrar a l'Ajuntament desconeixíem l’abast real de la variant. Després de diverses reunions entre ajuntaments implicats i amb la Direcció General de Carreteres, tenim ple coneixement de les intencions que hi ha sobre la taula en relació a la variant.
-Actualment s'estan buscant alternatives i realitzant estudis d'impacte ambiental, amb el suport d'altres Ajuntaments. Cal remarcar que encara no hi ha cap projecte definitiu.
-Pròximament es convocarà als veïns i veïnes, en diverses reunions de barris, on es tractarà aquesta i altres qüestions.

 

21 de gener de 2020

EL CONSISTORI DE LES MASIES DE RODA ESTÀ TOTALMENT EN CONTRA DEL PROJECTE DE LA VARIANT DE RODA DE TER.

Divendres 17 de gener l’alcalde de les Masies de Roda, Sr. Jordi Vistós, es va reunir amb el Director General de Carreteres de la Generalitat de Catalunya, Sr. Flores, per parlar sobre la futura variant de Roda de Ter.
Aquesta variant està projectada perquè passi pel terme municipal de les Masies de Roda i de Gurb. Ambdos Ajuntaments ja hem manifestat la nostra disconformitat a aquest traçat.
​A la reunió mantinguda el 17 de gener, l’alcalde de les Masies de Roda, va presentar al Sr. Flores un traçat alternatiu, el qual passa per Manlleu i enllaça amb la seva nova circumval.lació prevista.
El Sr. Flores va comentar que encarregaria un estudi de viabilitat i també mediambiental d’aquesta proposta, i es van emplaçar per a una nova reunió, de moment sense data, amb tots els alcaldes dels municipis afectats per la variant.

Darrera actualització: 12.05.2020 | 11:19