Jornades Europees del Patrimoni. Del 13 al 15 octubre de 2023

Dimecres, 11 d'octubre de 2023 a les 00:00

Gaudeix de les activitats gratuïtes a l'Esquerda i al monestir de Sant Pere de Casserres.

Un any més, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. Al llarg de tots aquests anys les Jornades Europees de Patrimoni ens han permès conèixer la riquesa i la diversitat del patrimoni cultural gràcies a la col·laboració de centenars de municipis, museus, monuments, associacions i entitats culturals d’arreu del territori que any rere any han obert les portes de casa seva per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania.

El cap de setmana del 13 al 15 d'octubre pots participar a un munt d'activitats gratuïtes a tot el país, per gaudir del nostre patrimoni.
Pots consultar tots els actes previstos a Osona i arreu de Catalunya, en aquest enllaç.

A les Masies de Roda, al jaciment arqueològic de l'Esquerda i al monestir de Sant Pere de Casserres, també s'hi realitzaran actes gratuïts, als quals t'animem a participar-hi, i que et detallem a continuació:

Jaciment Arqueològic de l'Esquerda:
-Divendres 13 d'octubre, a les 19.30h, al Museu de l'Esquerda. Antígona de Sòfocles. Literatura clàssica juntament amb la Fundació Miquel Martí i Pol i la revista de poesia Reduccions. Consulteu cartell adjunt.
-Dissabte 14 d'octubre, a les 18h, visita comentada al jaciment. Consulteu cartell adjunt.
Pàgina web de l'Esquerda.

Monestir de Sant Pere de Casserres:
-Divendres 13 d'octubre, visita lliurement el monestir.
Pàgina web del Monestir de Sant Pere de Casserres.

 

Darrera actualització: 11.10.2023 | 11:49