El Nadal a les Masies de Roda

Dimecres, 1 de desembre de 2021

Des de l’Ajuntament de les Masies de Roda amb la col·laboració de la Comissió de Festes COM FER MARRO, la Comissió de festes de les Cases Noves i la Comissió de Reis de les Masies de Roda portem un any més la Màgia del Nadal a les Masies de Roda.

Caga Tió a les Masies de Roda

Aquest any com a novetat, el dia 19 de desembre a les 11.30h es farà el Caga Tió, on els infants que hi participin seran obsequiats amb el conte “Les Masies de Roda amb ulls d’òliba” el primer conte infantil de les Masies de Roda.

Entrega de regals

Recuperant la tradició, els Reis de l'Orient visitaran les Masies de Roda i faran l’entrega de regals als més petits del poble. Aquells pares i mares que vulgueu que els Reis facin entrega d’un obsequi als vostres fills o filles,  caldrà que el porteu a l’Ajuntament els dies 27 i 3 de desembre de 9h a 14h  i de 15h a 20h, o els dies 28, 29 i 30 de desembre de 9h a 14h.
Queda limitat a un paquet per infant, que cal fer-lo arribar degudament embolicat i identificat amb el nom i cognoms del nen o nena en una etiqueta blanca. Així mateix es demana que l’obsequi tingui un valor i un volum adequat, per tal d’evitar diferències.

Aprofitem per recordar-vos les activitats programades per aquest Nadal.

Novetat de la nit de reis

NOVETAT IMPORTANT DE LA NIT DE REIS, aquest any reis i patges reials ofereixen la possibilitat de fer l’entrega de regals a domicili. 

El dia 5 a partir de les 19:30h els reis o patges pasaran per les cases i disseminats que ho desitgin a saludar i fer entrega dels regals als vostres fills o filles.

Fer inscripció prèvia abans del 31 de desembre AQUÍ

El nombre de visites a domicili és limitat i es prioritzarà l’ordre de sol·licitud.

LA MÀGIA DEL NADAL A LES MASIES DE RODA 

Diumenge 19 de desembre, a la Feixa.

  • 10.00h Xocolatada popular de Nadal
  • 10.00h a 13.30h Taller infantil de manualitats de Nadal i sessió fotogràfica.
  • 10.00h a 13.30h El Carter i la Cartera reials recolliran les cartes de tots els nens i nenes.
  • 11.30h Caga Tió

CAVALCADA DE REIS A LES MASIES DE RODA 

Dimecres 5 de gener

  • 18.00h: Ses Majestats els Tres Reis de l’Orient arribaran a l’Ajuntament, on obsequiaran amb els regals als menuts del poble.
  • 19.30h: Ses Majestats els Tres Reis de l’Orient arribaran a la plaça Montserrat, al barri de les Cases Noves on els nens podran saludar els reis de ben a prop.

 

Tant a l'Ajuntament com a la plaça Montserrat, hi haurà bidons amb brases per fer passar una mica el fred 

Bon Nadal i Bones Festes!!!

 

Darrera actualització: 16.02.2022 | 10:54