Les Masies de Roda és una de les destinacions de Biosphere a Osona

Dilluns, 31 de maig de 2021 a les 00:00

El municipi de les Masies de Roda ha estat galardonat com una de les destinacions de Biosphere a Osona.

El passat dimecres 26 de maig es va recollir el distintiu del "Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere" a Osona. Es van assignar a un total de 46 agents turístics de la comarca. Aquest segell és el primer homologat a escala mundial i permet reconèixer a qualsevol país del món les empreses, entitats i destinacions que duguin a terme accions de prevenció i higiene contra la COVID-19, amb l’objectiu de generar espais segurs per als viatgers.

L’acte va comptar amb la participació del Conseller delegat de Turisme del Consell Comarcal d’Osona Alex Montanyà,  el President del Consorci Lluçanès Marc Sucarrats, l’alcalde d’Olost Josep Maria Freixenet i Montserrat Boix, gerent de l’allotjament Rural el Teixell. Aquest distintiu s'implementa a la comarca des del 2017, impulsat per la Diputació de Barcelona amb l’Institut de Turisme Reponsable (ITR) i la Cambra de Comerç de Barcelona, i que va incorporar l’any 2019 l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci de Turisme de Barcelona.

L'obtenció d’aquest distintiu es fa després d’un procés rigorós per part dels agents en què complementen un seguit de documentacions responent requisits de sostenibilitat, així com l’assoliment d’un mínim de 3 accions de sostenibilitat i l’assistència a 2 formacions relacionades en algun dels aspectes de la sostenibilitat climàtica, ambiental, cultural o econòmica relacionada amb la comarca. 

 

 

🌳 A les Masies de roda apostem per la sostenibilitat i el respecte cap al medi ambient. 
👉🏻

Darrera actualització: 31.05.2021 | 11:31

Imatges

Acte Biosphere Acte Biosphere