Les Tardes en Família arriben al seu equador. Vine a gaudir les dues activitats que queden!

Dimarts, 28 de novembre de 2023 a les 00:00

El 12 de novembre vàrem iniciar les activitats de Tardes en Família, activitats pensades per a totes les edats, interactives, perfectes per passar una bona estona amb els vostres fills i nets, aprenent i passant-ho molt bé junts.
Son activitats d'oci, però amb aprenentatge cultural i d'estima pel medi ambient. 

Vàrem començar amb l’actuació músical de la Granota nota, que ens va explicar moltes històries i petits i grans van alegrar la tarda cantant i ballant. 

El següent diumenge, el 19 de novembre, vàrem preparar un berenar ben dolç i nadalenc! Descoberta de materials i ingredients per crear postres dolces. Una activitat on els més petits van poder elaborar receptes llamineres amb l'ajuda dels pares i avis. Per llepar-se els dits!!

El 26 de novembre, aquest diumenge passat, es va arribar a l'equador de Tardes en Família, i va ser el torn de la natura i la descoberta dels animals i plantes del nostre entorn, posant a prova la vista i l'oïda per no perdre'ns res! Es va arrodonir la tarda amb un taller per fer menjadores d'ocells. 

Encara ens queden dues tardes en família més per compartir!!
Aquest proper diumenge serà un taller d'orientació amb proves molt divertides i pràctiques!, i el 10 de desembre, última Tarda en Famílina, guadirem d'un espectacle molt especial amb les aventures d'un conillet únic que ens farà volar alt amb la imaginació.

Us hi esperem!

Darrera actualització: 28.11.2023 | 11:21

Imatges