L'espai de Can Grau acull la Mostra d'Arts Aèries de Cardant Cultura

Dimarts, 24 de maig de 2022 a les 00:00

El 21 de maig, l'antiga filatura de Can Grau a Les Masies de Roda va acollir la primera Mostra d'Arts Aèries.

Un projecte singular mereixia una estrena singular. La primera edició de la Mostra d’Arts Aèries a dos metres sobre terra va servir, aquest dissabte, de posada en escena del projecte Cardant Cultura, una iniciativa conjunta de l’empresa Anigami Experiències i la cooperativa Disseny Integral de Projectes (DiP), amb l'objectiu de convertir l’antiga filatura de Can Grau, a les Masies de Roda, en una “incubadora” de propostes culturals i artístiques.

Amb motiu de la Mostra va venir Roger Torrent, conseller d'Empresa i Treball a l'Ajuntament de Les Masies de Roda, a firmar el llibre d'honor i amb qui vam plantejar diferents necessitats del municipi.

Aquesta inèdita Mostra d’Arts Aèries, va començar a les 6 de la tarda. Enlairat del públic, el dibuixant Toni Ortiz va obrir la tarda amb Cubiart, una proposta de pintura ràpida que parteix de 16 cubs sobre els quals va treballant mentre sona la música. La dansa aèria de Guillermina Brandauer i els vols de L'escombra i la bruixa van mostrar un primer espectacle per un dels seus impulsors, Anigami. La pallassa Montse Galobardes va enfilar-se a l'escombra per explicar els seus contes. I també es va enfilar a les seves teles penjants Sara Bernabéu per fer-hi dansa aèria.
La Fura dels Baus enlairava amb grua les seves estructures humanes. La nit acabava amb la música dels Svalbar.

Tots els assistents van poder gaudir d'una mostra d'espectacles de circ, dansa, música, pintura i teatre a l'aire lliure.

Consulteu totes les imatges de la primera edició de la Mostra d'Arts Aèries.

 

Darrera actualització: 14.06.2022 | 12:52