Més de 600 assistents a la segona edició del Mercat de la Sra. Feixa

Dimarts, 28 de març de 2023 a les 00:00

El Mercat de la Sra. Feixa es va celebrar el passat dissabte 25 de març de 2023 amb motiu del dia de les dones. L'organització celebra haver rebut un públic de totes les edats al llarg de tota la jornada, amb més de 600 persones que van poder conèixer els projectes de 25 dones emprenedores i gaudir de diverses exhibicions, presentacions i concerts.

 

Més de 25 emprenedores presentant els seus projectes

L'enigmàtica Sra.Feixa anunciava, a finals del mes de febrer, que organitzaria la segona edició del seu Mercat de talent femení. Un esdeveniment que, segons ens deia "serviria per donar veu i visibilitat al talent femení de la comarca".

Dit i fet, el passat dissabte 25 de març del 2023, la segona edició d'aquest personatge fictici, va acollir més de 25 artesanes especialitzades en el disseny, l'art, la moda, la joieria... Propostes molt diverses, que van despertar l'interès de la gran diversitat de perfils que es van reunir a l’espai La Feixa de Les Masies de Roda entre les 10:00h i les 20:00h del passat dissabte 25 de març.

El matí va arrancar amb la classe oberta de waki karate amb DOJO WAKI, i va continuar amb l’inici de la pintada en directe del mural de la Sra. Feixa. 

 

El Mercat de la Sra. Feixa va presentar molt bon ambient durant tot el dia, especialment a la zona del mercat. Entre tots els estands, propostes com la de “La Mi del Balancí”, “AAA Handmade” o “Eco Hogar y Familia” van captar l'atenció del públic més familiar, mentre que els productes de  “La Résine” o “La Joieta”, van esdevenir algunes de les propostes més interessants pel públic més jove. També hi va haver lloc pel producte de moda local i de segona mà, amb estands liderats per l'Estrella Dorca - fundadora de Cutre Factory - o Júlia Bas - fundadora de Les Golfes -, ambdues amb espai físic a la comarca.

 

Art en viu, literatura i reflexió

La literatura i la reflexió també hi van ser presents. L’associació KAA va fer una ponència per conscienciar contra l’abús sexual. Seguidament, Lina Jiménez, va explicar un conte que va fascinar a petits i grans. 

A l’hora del vermut, les artistes van acabar de pintar el mural en directe, una obra de gran format pintada i interpretada per dues joves estudiants, la Lucia i l’Èrika.

 

La música va acompanyar un dia protagonitzat per les dones

Tot va començar a les 12.30h, amb una sessió de DJ en mans del col·lectiu Cherries On Top, seguida d’una màgica actuació protagonitzada per Èlia Flowers, que ens va sorprendre amb versions de clàssics del jazz, el soul i el rock més autèntic.

Ben entrada la tarda, a les 16.00h, els ZETA, format per la Laia i el seu germà Sergi, van tornar a omplir l’escenari amb jazz i amb les cançons que més agraden a tots. 

Com a última actuació de l'escenari principal, entres les 18:00h i les 19:00h, el grup abril (sí, amb minúscula). Va presentar alguns dels temes del seu proper i primer EP.

Finalment, i per concloure l’esdeveniment, les dues integrants del col·lectiu Cherries On Top, la Valerie i la violeta, van reprendre el control musical. I va acabar així, una jornada esplèndida.

 

Això tot just comença...

Aquesta segona edició del Mercat de la Sra. Feixa ha deixat clara la importància que aquest esdeveniment té pel poble. Tant si és en el marc del Dia Internacional de les Dones, com si no, es busca celebrar una nova edició que pugui acollir encara a més talent i més activitats. Un espai amb molt potencial, que acull i acollirà moltes activitats aquest estiu i que està obert a tots els públics. 

 

 

Darrera actualització: 27.04.2023 | 15:15