Nadal 2022 a les Masies de Roda

Divendres, 9 de desembre de 2022 a les 10:00

Des de l’Ajuntament de les Masies de Roda amb la col·laboració de la Comissió de Festes Com Fer Marro, la Comissió de festes de les Cases Noves i la Comissió de Reis de les Masies de Roda portem un any més la Màgia del Nadal a les Masies de Roda.

🎄 La Màgia del Nadal 2022 - 18 de desembre 

A la Feixa!

  • 10.00h - Xocolatada popular de Nadal
  • 10.30h a 11.30h - Lectura de contes a càrrec de la Caro Von Arend
  • 11.30h a 13.30h - Taller infantil de manualitats de Nadal i sessió fotogràfica.
  • 11.30h a 13.30h - El Carter i la Cartera reials recolliran les cartes de tots els nens i nenes.

 

🤴🏿🐪 Nit de Reis - 5 de gener

  • 18.00h: Ses Majestats els Tres Reis de l’Orient arribaran a la sala polivalent, on obsequiaran amb els regals als menuts del poble.
  • 19.30h: Ses Majestats els Tres Reis de l’Orient arribaran a la plaça Montserrat, al barri de les Cases Noves on els nens podran saludar els reis de ben a prop.

Tant a l'Ajuntament com a la plaça Montserrat, hi haurà bidons amb brases per fer passar una mica el fred 

 

🎁 Entrega de regals

Recuperant la tradició, els Reis de l'Orient visitaran les Masies de Roda i faran l’entrega de regals als més petits del poble. Aquells pares i mares que vulgueu que els Reis facin entrega d’un obsequi als vostres fills o filles durant la Nit de Reis a la Sala Polivalent,  caldrà que el porteu a l’Ajuntament els dies 2 de gener de 9h a 14h  i de 16h a 20h, o els dies 28, 29 i 30 de desembre de 9h a 14h.
Queda limitat a un paquet per infant, que cal fer-lo arribar degudament embolicat i identificat amb el nom i cognoms del nen o nena en una etiqueta blanca. Així mateix es demana que l’obsequi tingui un valor i un volum adequat, per tal d’evitar diferències.

Si desitgeu que els Reis d'Orient visitin el vostre domicili i els facin entrega dels regals que tingueu preparats, cal fer inscripció prèvia abans del 31 de desembre. Com? des d'aquest enllaç, o bé clicant a l'enllaç que hi ha adjuntat a la part dreta de la pàgina. El nombre de visites a domicili és limitat i es prioritzarà l'ordre de sol·licitud.

Es pot demanar la visita a casa i també l'entrega de regal a la Sala polivalent. Es poden encarregar ambdues coses.

 

🌟 BON NADAL I BONES FESTES!

 

Darrera actualització: 26.01.2023 | 15:22