Nota de premsa relativa a les donacions de sang del 2020

Dijous, 18 de febrer de 2021

Des de les Masies de Roda i del Banc de Sang i Teixits volem agrair a tots els donants que han participat a les campanyes realitzades durant el 2020 al nostre municipi.

Aquest últim any i per primera vegada, a les Masies de Roda s’han fet dues campanyes de donació de sang amb el nou equipament. També se n’han realitzat dues més a Roda de Ter. Els resultats han set molt positius, ja que en comparació amb els anys anteriors, les donacions han augmentat en el conjunt dels dos municipis. S’han aconseguit 392 donacions, 151 de les quals s’han fet al nostre poble. 

La ciutadania de les Masies de Roda i de Roda de Ter ha mostrat una gran solidaritat i cal agrair-los la seva entrega en un any tan complicat com ha set el 2020.

El fet de programar dues campanyes diferents ha donat lloc a una major participació i a una major adaptació per part dels ciutadans. La flexibilitat ha facilitat l’accés a les donacions. A més, destaca el nou equipament on es realitzen les campanyes, ja que compleix amb totes les mesures de seguretat i de distància davant la Covid-19. 

Aquest 2021 es repetiran les dues campanyes a cada municipi. Les dates són les següents: 

Dissabte 20 de març: RODA DE TER

Dissabte 26 de juny : MASIES DE RODA

Dissabte 25 de setembre: MASIES DE RODA

Dissabte 18 de desembre: RODA DE TER

 

Darrera actualització: 30.11.2021 | 13:04