Nota de premsa relativa al brot de Covid19 a la residència can Planoles

Dimecres, 4 de novembre de 2020

S’està treballant de manera coordinada per eradicar el brot de COVID19 a la residència d’avis de Can Planoles.

En les darreres hores, la residència d'avis de Can Planoles de Roda de Ter s'ha vist afectada per un brot de casos positius de COVID19 entre els residents i els professionals del centre. La residència està treballant de forma coordinada amb les diverses administracions: els ajuntaments de Roda de Ter i les Masies de Roda, la Generalitat de Catalunya, Salut Pública i Atenció Primària per tal d’aplicar tots els protocols de manera correcta i efectiva.

Des del primer moment s’ha separat els residents en tres zones diferenciades de l'edifici per tal d’aïllar les persones positives, les negatives i les que estan pendents del resultat de les proves.

Totes les administracions estem posant els recursos i suport necessaris per gestionar aquesta emergència.

Demanem al personal sanitari que vulgui treballar a la residència que es posi en contacte amb Gemma Soldevila del Servei Local d'Ocupació de Roda de Ter:

Telèfon: 621 231 885 (telèfon o WhatsApp)
Correu electrònic: soldevilabg@rodadeter.ca

Recordeu que la situació epidemiològica obliga a extremar les mesures preventives: reduïu la interacció social (grup bombolla o bombolla ampliada), prioritzeu espais a l'aire lliure o bé ventilats, poseu-vos bé la mascareta, renteu-vos les mans sovint i mantingueu la distància de seguretat.


Ajuntament de les Masies de Roda
4 de novembre de 2020

Darrera actualització: 30.11.2021 | 12:59