Preinscripcions a l'Escola de Música de Roda de Ter i L'Esquirol

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 00:00

L'Escola Municipal de Música de Roda de Ter i L'Esquirol obre les preinscripcions per al curs escolar 2021-2022 fins el 16 de maig.

Dins la seva oferta educativa s'ofereixen diversos itineraris per a diferents interessos amb l'objectiu de desvetllar i estimular la sensibilitat musical a nadons, infants, joves i adults.

L’escola de música ofereix la possibilitat de descobrir i viure la música amb diferents programes, itineraris i assignatures variades. Qualsevol persona, tingui l’edat que tingui, hi podrà trobar una oferta adaptada a les seves necessitats i ritme d'aprenentatge: jugar amb la música, experimentar amb els llenguatges artístics, aprendre a tocar un instrument, tocar en una banda, cantar en un cor, introduir-se en el mon de la sonologia o compartir la música en família. Tot hi té cabuda per gaudir d'una bona estona i créixer individual i col·lectivament!

Les classes de l'escola de música es fan de dilluns a dijous tant a Roda de Ter (Avinguda Tecla Sala 35) com a L'Esquirol (Edifici de l'escola El Cabrerès).

Les preinscripcions es poden fer a través de de la pàgina web http://www.emmfaristol.cat. El llistat d'admesos es publicarà el dia 18 de maig el període de matrícula es farà del 18 al 31 de maig. Podeu consultar l'oferta educativa de l'escola a la web del centre.

Més informació a:
www.emmfaristol.cat
info@emmfaristol.cat
621 202 873 (Cap d’Estudis)
621 279 486 (Direcció)
 

Darrera actualització: 11.05.2021 | 09:54