Presentació del llibre "La saviesa dels avis i les àvies" i Estenem poesia

Dimecres, 19 d'abril de 2023 a les 00:00

El divendres 21 d'abril, en motiu de la diada de Sant Jordi, tindrà lloc la presentació del llibre "La saviesa dels avis i les àvies" i l'inici de la iniciativa Estenem Poesia.

Divendres 21 d'abril a les 10h del matí i en motiu de la Diada de Sant Jordi, tindrà lloc la presentació de "La saviesa dels avis i les àvies" a l'Ajuntament; un recull únic dels remeis que ens han explicat els avis i les àvies del nostre municipi. Durant l'acte de presentació, hi assistiran les persones i familiars de les persones que ens van facilitar les receptes dels remeis. A partir del dimecres 19 d'abril, començarà el repartiment a totes les llars del municipi; trobareu el llibre a les vostres bústies.

Seguidament, tindrà lloc Estenem Poesia, una iniciativa d'Òmnium Cultural que consisteix en cobrir de poesia un espai emblemàtic d'un poble o ciutat. La gràcia de tot és que tothom qui s'acosti a l'estesa podrà agafar el poema que més li agradi, i qui ho vulgui, podrà estendre-h el seu propi. La iniciativa comptarà amb la participació de la Llar d'Infants de la Patuleia.

Recordem que aquesta iniciativa està oberta a tothom i si podrà participar en l'estesa de poemes fins el divendres 28 d'abril. Animem a tothom qui ho vulgui, a deixar el seu propi poema o el agafar el què més li agradi.

 

🌹 Bona diada de Sant Jordi! 

 

 

 

Darrera actualització: 24.05.2023 | 16:59

Imatges