Punt final a la Festa Major 2022

Dilluns, 3 d’octubre de 2022

Una festa major per recordar!

Amb el ball de festa major amb el Quartet Sol de Nit es va tancar, aquest diumenge a la tarda, la Festa Major d'enguany. El tret de sortida va ser al dijous amb l'ofici solemne a l'Església de Sant Miquel de la Guàrdia; seguit de tres dies carregats d'actes per a tots els públics.

El divendres vam començar amb el pregó, aquest any a càrrec de la Laia i l'Arnau Basseganya i la Comissió de Festes de les Cases Noves, que ens van explicar que els hi agradava més del municipi en el cas de la Laia i l'Arnau, o com l'Antonio va arribar a ser president de la comissió; i vam seguir amb l'exposició fotogràfica, on vam recordar les Festes Majors dels barris; i el sopar popular. Vam tancar la nit amb en PD BP, el grup d'Olesa de Montserrat Lal'Ba i les PD Ruïnoses. que ens van fer ballar i cantar sense parar.

El campionat de billar, l'acte d'entrega de premis del Premi literari Miquel Arimany, la resistència amb BTT, la Mashup Party Band van ser altres actes destacats d'un dissabte ple d'activitats. I l'últim dia de festa major vam comptar amb actes com la masterclass de "cycling", el ral·li fotogràfic, el taller i l'espectacle infantil, el dinar popular o el mític bingo de Festa Major, entre d'altres.

Volem donar les gràcies a tothom qui ha col·laborat i ho ha fet possible.

 

 

Darrera actualització: 21.11.2022 | 15:16