Reunió amb Generalitat sobre carreteres i altres temes de mobilitat. 25 octubre 2023.

Dissabte, 28 d’octubre de 2023

El passat dimecres 25 d'octubre de 2023, l’alcalde Jordi Vistós es va reunir amb el Secretari de Mobilitat i Logística de la Generalitat de Catalunya, Sr. Marc Sanglas i amb el Director General d'Infraestructures de Catalunya, Sr. David Prat, per tractar diversos temes de mobilitat i infraestructures a les Masies de Roda.

Durant la reunió, en relació a la variant de Roda de Ter, ens van confirmar que després d’un estudi exhaustiu que conclou que la majoria del trànsit rodat es queda dins de Roda de Ter, no es durà a terme la variant que perjudicaria tant al medi natural del nostre poble. No obstant, s'ha iniciat una cerca de possibles mesures de descongestió del trànsit interurbà que s’estan estudiant.

Tanmateix, també es va comunicar el nostre malestar respecte el problema del transport públic, en tant que cada vegada hi ha menys horaris d’autocars i menys parades al nostre poble. En aquest sentit, van prendre nota i contactaran amb la concessionària de la línia regular d’autobús que passa per les Masies de Roda, a més d’agendar una reunió amb tots els implicats per solucionar-ho de la millor manera possible.

Al seu torn, quan vàrem plantejar la nostra preocupació per la seguretat viària i vam traslladar la necessitat de trobar possibles solucions per tal de millorar punts conflictius del municipi, com ara la sortida del Barri de les Cases Noves i la sortida del Barri de Fontanelles, en resposta, ens van comunicar que enviaran personal per analitzar-ho presencialment i trobar-hi solucions àgils i ràpides.

Finalment, quan vàrem preguntar pel permís preceptiu del Departament de Carreteres per fer l’arranjament al c. Sant Josep, demanat abans de l’estiu, ens van avançar que ho agilitzaran per tal que el rebem en breu i així poder fer l’obra.

Us mantindrem informats de com van evolucionant aquests temes tan importants pel nostre municipi.
Darrera actualització: 28.10.2023 | 11:21