Reunió de l'alcalde amb l'Inspector en Cap dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial d'Osona

Dimarts, 27 d'octubre de 2020 a les 00:00

La reunió va tenir lloc el dijous 22 d'octubre a les oficines de l'Ajuntament, a petició de l'alcalde, per tractar temes de seguretat al municipi, com ara les botellades del jovent i la possibilitat d'instal·lar càmeres de vigilància.

Referent a la problemàtica dels botellons o botellades que tenen lloc a diferents punts del nostre terme municipal, l'Inspector en Cap va comentar que és molt important que els veïns i veïnes aviseu als mossos quan en tingueu constància d'una, per tal de que quedi registrada la botellada i poder fer l'assistència quan es  disposin d'efectius.

Des de l'Ajuntament, i per tal de minimitzar les molèsties provocades per les deixalles abandonades de les botellades, s'ha pres la mesura d' incrementar les hores dedicades a la neteja per part de la brigada municipal.

El segon tema destacable que es va tractar és el de la possibilitat d'instal.lar càmeres de vigilància al poble. Recentment l'alcalde ha realitzat una visita a l'Ajuntament de Matadepera per informar-se sobre el sistema de seguretat que utilitzen i que es basa en càmeres de videovigilància, per poder estudiar la seva aplicació al nostre municipi.

L'Inspector en Cap farà arribar a les nostres oficines la informació sobre la documentació necessària i la tramitació que cal realitzar per a la legalització d'aquest tipus de sistema de seguretat.

Darrera actualització: 27.10.2020 | 11:04