Setmana Activa't a Les Masies de Roda

Dimarts, 24 de maig de 2022 a les 00:00

Del 16 al 22 de maig, a Les Masies de Roda vam viure la Setmana Activa't organitzat per l'Espai Activa't.

Tallers, sortides, balls, i fins i tot campionat de Rummycub. Una setmana plena d'activitats per posar en comú els interessos de la gent gran de Les Masies de Roda. 

Es va iniciar la setmana amb la Xerrada "Història de la sardana" a càrrec d’Isaac Pérez, President de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran d’Osona. L'endemà, la gent gran de Les Masies de Roda van poder gaudir del Taller intergeneracional de Català, el taller intergeneracional d’estiraments i el taller intergeneracional de Biodansa. Es va tancar el dimarts amb el Joc de pistes-caminada urbana de l’Espai Activa’t. 

El dimecres es van realitzar tres tallers: el taller de memòria, el taller intergeneracional d’estimulació cognitiva, el de nutrició i tast i el d'estiraments. El dijous al matí es va fer la sortida amb autobús al monestir de St. Pere de Casserres, amb visita guiada i dinar de germanor. A la tarda es va realitzar el taller de Txikung del Casal del Pensionista Carme Vila Formosa.

Divendres vam poder gaudir d'una bona estona amb el campionat de Rummycub i dissabte amb les Noces d'Or. La setmana Activa't es va tancar amb l'Homenatge a la Gent Gran i el ball amb Enric Carreras a Can Planoles.

Darrera actualització: 14.06.2022 | 12:52