S’obre la convocatòria d’ajuts d’activitats d’estiu 2022

Dijous, 2 de juny de 2022

El termini per a presentar la sol·licitud, és del 3 al 30 de juny de 2022.

S'obre la convocatòria d'ajuts d'activitats d'estiu 2022 que tenen per finalitat la concessió d'ajuts destinats a sufragar una part de les despeses dels casals, colònies, estades, activitats esportives, acampades, campus, cursos i altres activitats educatives destinades al lleure dels infants entre 3 i 16 anys que es duguin a terme durant el període d'estiu que no hi ha escola. Estan destinats a les famílies que es trobin en situació de necessitat econòmica i social dels municipis que pertanyen al Consorci d'Osona de Serveis Socials i formen part de la convocatòria.

Es poden presentar les sol·licituds, juntament amb el document d'inscripció de l'activitat, i si s'escau, el comprovant de pagament, del 3 al 30 de juny de 2022. El comprovant del pagament es pot presentar fins al 31 d'agost de 2022.

Les sol·licituds es podran presentar per Internet a través de la web del Consorci, directament als respectius ajuntaments* de la comarca que formin part d'aquesta convocatòria, o a les oficines del Consorci de Serveis Socials d'Osona, Edifici Auditòrium - C/ Molí d'en Saborit 2, Planta 1, Porta 3 - 08500 Vic.

 

Podeu trobar més informació al document adjuntat.

 

*si s’opta per venir a les oficines de l’Ajuntament s'ha de portar la instància i documentació, i cal demanar hora a l’educadora social.

 

 

Darrera actualització: 11.07.2022 | 19:37