Torna el curs el Bon Coneixedor d'Osona. Una formació indispensable si vols adquirir coneixements sobre Osona.

Dilluns, 21 d'agost de 2023 a les 00:00

Formació gratuïta per a les persones empadronades a les Masies de Roda. 
Termini per fer la inscripció: 31 d'agost

Després de la bona acollida de la primera edició que es va realitzar a finals de l'any passat, Osona Turisme ofereix de nou aquesta formació, la qual continuarà comptant amb una vintena de professionals i coneixedors de la comarca, que aprofundiran i complementaran els coneixements dels participants amb continguts molt transversals, d'història, patrimoni, cultura i altres aspectes de la identitat osonenca.

Enguany la formació es dividirà en tres blocs temàtics que oferiran una lectura lineal en continguts i en el temps. Les sessions teòriques es combinaran amb d'altres de més pràctiques en les quals els participants trepitjaran indrets icònics i emblemàtics del territori. Es treballarà l'evolució històrica, gastronòmica, social i ambiental. També es repassarà la diversitat comarcal, el patrimoni material i immaterial, les festes tradicionals, llegendes, personatges il·lustres, música i literatura, així com curiositats dels diferents territoris de la comarca. Finalment, es proporcionaran eines per tal d'actuar com a referents territorials, ja sigui a nivell normatiu i de regularitzacions, com amb tècniques comunicatives i de coneixement territorial.

Aquesta formació es dirigeix a tota persona enamorada de la comarca que desitgi conèixer de primera mà la identitat i singularitat de la comarca d'Osona, i és ideal per a professionals del turisme. 

El curs es durà a terme els dimarts d'entre el 26 de setembre i el 21 de novembre del 2023, de 9 h a 17 h. 

El curs té una durada total de 60 hores, amb un examen final voluntari el qual permetrà obtenir el reconeixement BCO amb avantatges professionals. 

Aquesta formació s’ofereix conjuntament amb l’Ajuntament de les Masies de Roda i amb la col·laboració de Diputació de Barcelona.

Per als veïns i veïnes de les Masies de Roda, el curs és gratuït.

Termini per fer la inscripció: 31 d'agost.


Per a més informació i preinscripcions: https://osonaturisme.cat/cursbco/

 

Darrera actualització: 21.08.2023 | 14:18