Xerrada de Néstor Yuguero, cicloviatger solidari. Anar cap a l'est i tornar per l'oest, cròniques d'una volta al món amb bicicleta.

Dilluns, 6 de maig de 2024

El 14 de maig, a les 19h, a la sala polivalent, podrem escoltar les extraordinàries històries i fites solidàries que ha aconseguit en Néstor Yuguero.
Ha recorregut amb bicicleta tot el món, sempre amb finalitats solidàries!

Néstor Yuguero, és un cicloviatger solidari nascut a Uruguai, va viure durant 8 anys a Catalunya on va començar els seus viatges amb bicicleta el 2015.
Ha realitzat més de 60.000 quilòmetres amb bicicleta havent recorregut Europa, Espanya, Marroc i ha fet la volta al món per causes solidàries.
Ha recaptat fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple de Barcelona, la Plataforma Afectats per la hipoteca (Pah), conscienciació de la donació de medul·la òssia, i en els seus darrers viatges recolza l'Associació Alzheimer de la comarca del Bierzo.


En els propers dies, entre primers-mitjans de maig, viatjarà amb un grup de ciclistes des de Sidamón a Banyoles, a la trobada de viatgers Meeting Camper.
El 14 de maig, realitzarà una parada a les Masies de Roda. 
En Néstor vindrà amb la seva bicicleta i durant una hora ens explicarà les seves aventures, podrem gaudir d’un vídeo i i imatges, i tot seguit hi haurà torn obert de preguntes.

Trobaràs més informació del Néstor i les seves grans aventures solidàries a la seva web grandeshazañas.com i al pdf adjunt.

 

Darrera actualització: 6.05.2024 | 15:13