La Bandera, el Bosc de Còdol

El punt més alt del nostre municipi on oneja la senyera des de dalt d'un majestuós màstil. Des d'aquest punt tenim unes magnífiques vistes als boscos de Savassona, el pantà de Sau i Sant Pere de Casserres Casserres. 

És tradició fer una caminada els volts de la diada de Catalunya, l’onze de setembre per canviar la senyera que hi ha hissada per una de nova.

Aquests boscos, envoltaven l'antiga colònia tèxtil de Còdol Dret, amb una llarga història des del 1862 que es va començar a construir una fàbrica de filats fins al seu tancament definitiu el 1964, amb una població d'uns 300 habitants, avui submergida sota les aigües del pantà de Sau, que depenent del nivell d'aigua,  encara ara se’n poden veure algunes restes.

En aquest espai es troba la coneguda zona d'escalada "Comarca" considerada per experts com una de les millors zones de boulder de la Catalunya central. 

ADVERTÈNCIA

Aquesta informació ha estat creada amb un objectiu informatiu, oferint informació precisa i contrastada de l'espai. Cal recordar que aquest esport implica riscos, i que l'entorn on es realitza és perillós i canviant. Per aquest motiu l'ajuntament ni els propietaris de l'espai NO assumeixen cap responsabilitat dels accidents derivats de l'ús d'aquesta informació i/o espai, tampoc es fan responsables de la cura i manteniment de les vies, les quals s'han equipat de forma desconeguda.

La Bandera, el Bosc de Còdol - 08510 Les Masies de Roda - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 11.04.2022 | 14:01