Recollida d'andròmines

Servei de recollida a domicili de les andròmines i “trastos” vells de les cases particulars. Aquest servei és gratuït pels habitatges que ja paguen recollida de deixalles.
L’empresa encarregada de la recollida és la Fundació TAC Osona.

La recollida es realitza el segon dimarts de cada mes
Cal trucar o enviar un correu electrònic a l’Ajuntament per apuntar-se a la llista de la recollida, abans del segon dilluns de mes, a les 13h. O sigui, hi ha de temps fins el dia abans de la recollida, a les 13h.

Si per algun motiu no es pot esperar al servei de recollida domiciliària, es poden portar les andròmines directament a la deixalleria municipal de Manlleu. Consulteu l'horari i informació de la deixalleria a l'enllaç que se us adjunta.

Cal que tingueu en compte que:
-Per a petites andròmines, pots de pintura, pots d'esprais i altres residus especials: s'han de portar a la deixalleria de Manlleu. 
-En cas de buidatge d'habitatges o gran quantitat de mobles: s'han de dur a la deixalleria de Manlleu o bé, si ho trobeu escaient, podeu trucar a una empresa especialitzada de buidatge i compra de mobles.
-Si teniu gran quantitat de volumiosos per reformes o obres: cal portar-ho a la deixalleria o bé mitjançant el paleta que en farà la gestió correcta.
-Per encarregar la recollida a domicili, heu de trucar a les oficines de l'Ajuntament abans del segon dilluns de cada mes, a les 13h.

És un servei obligatori:

No
Darrera actualització: 10.11.2023 | 10:56