Participa al Festival Audiovisual Miquel Obiols

Dilluns, 8 de febrer de 2021 a les 00:00

Aquest any se celebra la 9ena edició del concurs de fotografia i vídeo selfie-autoretrat de Roda de Ter i les Masies de Roda. 

S’entén per selfie-autoretrat una composició de la persona i de les coses del seu món. Cal que siguin obres originals on l’autor/a s’autoretrata i es descriu d’una manera creativa. Les dues categories a escollir són fotografia o vídeo, depenent de les preferències de cadascú. 

Hi haurà quatre guanyadors per categoria. El primer premi rebrà una compensació econòmica de 800€, una obra original d’autor i una beca per estudiar a l’ESCAC durant el Curs Summer School 2021. El segon premi es dotarà de 250€ i un regal relacionat amb la categoria escollida. El tercer premi rebrà una compensació de 100€ i el quart un dinar per a dues persones al Parador de Turisme de Vic-Sau. A més, tots els finalistes tindran premi assegurat.  

El termini màxim per enviar els treballs serà el dia 18 d’abril del 2021 a les 12 de la nit. Els finalistes es presentaran a la web del Festival el dissabte dia 15 de maig. 

Aquí trobareu les bases del concurs

Molta sort! 

Darrera actualització: 09.02.2021 | 10:01