Pressupostos participatius. Fase de votació, del 18 de setembre al 20 de novembre.

Dijous, 14 de setembre de 2023 a les 00:00

Vota les tres propostes que més t'agradin, fins el 20 de novembre, a les oficines de l'Ajuntament i també durant els actes de la Festa Major.
Recorda portar el teu DNI, NIE, passaport o carnet de conduir per identificar-te.

Des de l'equip de govern volem fer arribar el nostre agraïment a les persones que ens heu fet arribar la vostra proposta.
Una vegada comprovades les deu propostes presentades, dues s'han hagut de desestimar per no complir les bases, i vuit propostes passen a la fase de votació.
Son les següents:

-Pista d'atletisme. Que s'ubicaria a la zona del camp de futbol. Per tal de potenciar l'activitat física i l'esport. Amb materials que s'ajustin al pressupost. Pressupost: 10.000 euros.

-Casetes/refugi per a gats de carrer. Assentaments controlats per a les colònies de gats de carrer, incloent casetes refugi per evitar l'entrada de gossos. Pressupost: 3.300 euros.

-Biblionius. Punts d'intercanvi de llibres entre els veïns i veïnes, a tots els barris. Per a fomentar la cohesió i incentivar la lectura. Pressupost: 3.000 euros.

-Llums de Nadal. Il.luminació i ornamentació a cada barri, durant les Festes de Nadal. Pressupost: 2.640 euros.

-Naturalització del pati de la Patuleia. Instal.lació nova de jocs lliures, creatius i psicomotrius pel pati de la llar d'infants, realitzats amb material natural. Per treballar la psicomotricitat i les habilitats dels infants. Aquest pati també estaria obert al públic, amb lliure accés per a tots els infants independentment de si van o no a la Patuleia, en dies especials de l'any. Pressupost: 10.000 euros.

-Rocòdrom infantil. Estaria situat a la zona de la Feixa. Per promoure l'activitat esportiva i les habilitats dels infants. Pressupost: 10.000 euros.

-Remodelació de l'aparcament de l'Ajuntament. Arreglar i pintar o marcar la zona d'aparcament de davant l'Ajuntament. Pressupost: 5.000 euros.

-Papereres personalitzades. Seran papereres amb compartiments per recollir separadament les diverses fraccions, com ara orgànica, rebuig i multiproducte, per tant es donaria continuïtat al reciclatge que ja es realitza al poble. També es podrien personalitzar amb l'escut i el nom del nostre poble, de manera que els usuaris forans sabran a quin municipi es troben. Es posarien als espais públics, parcs infantils, i llocs d'interés del nostre municipi. Pressupost: 10.000 euros.


Qui pot votar? 

Totes les persones empadronades a les Masies de Roda i majors de 14 anys (complerts abans del 30 de juliol d'enguany)
 

Quin document s'ha de portar per identificar-te?

Per poder votar cal identificar-te amb el DNI, NIE, passaport o carnet de conduir.
 

On i quan es pot votar?

Trobareu la urna i les paperetes de votació a recepció de les oficines municipals.
També es podrà votar durant diversos actes de la Festa Major, així com també en altres actes que s'aniran organitzant.
L'horari de les oficines municipals és:
Els dilluns, de 9h a 14h  i de 16h a 20h.
De dimarts a divendres, de 9h a 14h.


Quantes propostes es poden votar?

Cada persona pot votar una sola vegada, i a la butlleta de votació haurà de marcar les tres propostes que més li agradin.
 

Termini per votar

Del dilluns 18 de setembre al dilluns 20 de novembre, ambdós inclosos.
 

Quan es sabrà la proposta o propostes guanyadores?

El diumenge 26 de novembre es farà pública la proposta o propostes guanyadores, en primícia, durant l'acte de Tardes en Família que tindrà lloc a la sala polivalent a les 15.30h.
El dilluns 27 de novembre es comunicarà a la web i a les xarxes socials de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 16.11.2023 | 13:30