Subvencions a entitats

Aquest tràmit va dirigit a les entitats que volen sol.licitar una subvenció.

Us anirà bé tenir present que:

1-En primer lloc cal demanar la subvenció, omplint i presentant la instància.
Per a la vostra comoditat i per tal d'assegurar-vos que teniu la sol.licitud omplerta correctament, podeu avançar-la al correu electrònic masiesr@diba.cat. Li donarem una ullada i si està ben omplerta ja podreu enviar-la via telemàtica o presencialment.

2-Una vegada l'equip de govern hagi decidit la quantitat atorgada, rebreu una notificació electrònica en la que se us indicarà l'import de la subvenció concedida.

3-Així que hagueu realitzat l'activitat subvencionada, ja podreu justificar-la. Ompliu i presenteu la justificació.
Per a la vostra comoditat i per tal d'assegurar-vos que teniu la justificació omplerta correctament, podeu avançar-la al correu electrònic masiesr@diba.cat. Li donarem una ullada i si està ben omplerta ja podreu enviar-la via telemàtica o presencialment.

4-Aleshores, una vegada presentada la justificació, se us procedirà a pagar la subvenció, mitjançant transferència bancària al número de compte que ens haureu indicat a la justificació.

Cal aportar:

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Presentant a les oficines municipals la instància o justificació, degudament omplerta i signada. Caldrà presentar també tota la documentació que es cregui necessària.

Darrera actualització: 13.01.2020 | 19:27